Veretseisauttava video Norjasta: Jos rakastat lastasi, näytät tämän videon hänelle ja kiellät ikinä tekemästä näin liikenteessä

Silmittömästi 50:n alueella kaahannut Mersu-kuski napattiin tämän videon ansiosta 0:28
Silmitöntä vauhtia viidenkympin alueella kaahannut Mersu-kuski narahti tämän videon ansiosta.

Jutun perästä löytyvällä videolla on ainekset kamalaan tragediaan. Varomattomasti tielle ryntäävä lapsi on jäädä rekan alle, mutta uhreilta vältytään täpärästi.

Norjalaisen Tor-Bjørn Kyrkjebøn kuljettaman kuorma-auton kojelautakameraan tallentui kesällä 2017 järkyttävä läheltä piti -tilanne.

Videolla nähdään, kuinka koululaiset jäävät pois vihreästä linja-autosta. Kaksi koululaista päättää sännätä tien ylitse, vaikka bussi peittää näkyvyyden toiseen suuntaan täysin.

Kyrkjebø havaitsee vaaratilanteen ja painaa autonsa äänimerkin pohjaan. Tämä ei kuitenkaan saa koululaisia pysähtymään, vaan tragedialta vältytään ainoastaan joko kuorma-auton kuljettajan refleksien tai ajoneuvon hätäjarrutustoiminnon ansiosta. Yhdistelmä pysähtyy uskomattoman nopeasti, mutta on silti hyvin, hyvin lähellä osua eteen juosseeseen lapseen.

– Olen nähnyt liikenteessä paljon, mutta en ikinä mitään näin dramaattista, Kyrkjebø kertoi norjalaiselle Dagbladetille.

Linja-autoyhtiön edustajan mukaan heidän kuljettajansa ei toiminut tilanteessa väärin, mutta he tutkivat, miten vastaavilta tilanteilta voitaisiin jatkossa välttyä.

Katso video alta.

Lähde: Dagbladet

Artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran vuonna 2017.

Lue myös:

    Uusimmat