Venäläistaituri naulasi viiltävän sivalluksen, Jukurit nousi korkealle – näin Liiga-illan ainokaisessa maalattiin

Jukurit tekee 2-1 maalin ylivoimalla 0:54

Jukurit voitti Ässät 4–1 jääkiekon SM-liigan keskiviikkoillan ainoassa ottelussa.

Ässät iski avauserässä 1–0-vierasjohtoon Jukurien Niklas Peltomäen puolustusalueen harhasyötön jälkeen. Kiekko kolahti Ässien Alexander Ruutun luistimiin, ja Leevi Viitala naulasi komean maalin suoraan Ruutun petauksesta (video alla).

Ässät tekee 0-1 maalin 0:56

Ottelu oli kuitenkin myöhemmin mikkeliläisisäntien heiniä. Ruotsalaishyökkääjä Joachim Rohdin painoi Jukurit toisessa erässä tasoihin luikerreltuaan vapaaksi maalinedustalle (video alla).

Jukurit tekee 1-1 maalin 0:55

Myöhemmin toisen erän aikana venäläistaituri Kirill Maksimov maalasi mikkeliläisisännät johtoon. Maksimovin viiltävä sivallus löysi yläkulman, kun Jukurit pelasi kahden miehen ylivoimaa.

Katso Maksimovin voittomaali ylälaidan videolta.

Jarkko Immonen kasvatti Jukurien kaulaa kolmannessa erässä päättäväisellä niittauksellaan (video alla).

Jukurit tekee 3-1 maalin 0:50

Mikkeliläisjohto venyi entisestään, kun Simon Stransky maalasi tyhjään häkkiin (video alla).

Jukurit tekee 4-1 maalin tyhjään maaliin 0:51

Sekä Stransky että Maksimov summasivat tehot 1+1, Jukurien kapteeni Petrus Palmu puolestaan 0+2.

Jukurit palasi voittokantaan eilen HPK:lle kärsimänsä tappion jälkeen. Ässille tappio oli kolmas peräkkäinen.

Jukurit nousi SM-liigassa peräti neljänneksi. Sillä on saman verran (61) pisteitä kuin kolmantena olevalla Tapparalla ja viidentenä olevalla Kärpillä. Jukurit on pelannut kaksi ottelua Tapparaa enemmän ja yhden ottelun Kärppiä vähemmän.

Ässät on sarjataulukossa 14:ntenä, takanaan jumbo JYP.