Venäjän hiihtotähdet eivät tavanneet Putinia – tällaisia selityksiä annettiin

Asiantuntija laittoi merkille useita yksityiskohtia – Näistä seikoista huomaa, että Putin ei ole entisensä 2:02
Asiantuntija laittoi merkille useita yksityiskohtia – näistä seikoista huomaa, että Putin ei ole entisensä.

Osa venäläisistä hiihtotähdistä ei tavannutkaan maan presidenttiä Vladimir Putinia tiistaina olympiasankareille järjestetyn seremonian yhteydessä. Tähän joukkoon lukeutuivat Aleksandr Bolshunovin ohella muun muassa Natalia Neprjajeva ja Sergei Ustjugov.

Venäjän presidentti Vladimir Putin isännöi tiistaina Kremlissä tilaisuutta, johon oli kutsuttu venäläisiä olympiaurheilijoita juhlistamaan menestystä Pekingissä.

Jo aiemmin oli Venäjän hiihtoliiton puheenjohtajan Jelena Välben selventämänä tiedossa, ettei hiihdon supertähti Aleksandr Bolshunov päässyt tilaisuuteen, koska hänelle oli samaan ajankohtaan ehditty sopia leikkaus.

Venäjän hiihtomaajoukkueen päävalmentaja Juri Borodavko puolestaan valotti, miksei naisten maailmancupin kokonaiskilpailun voittaja, Pekingin olympialaisissa yhden kullan, yhden hopean ja yhden pronssin saavuttanut Natalia Neprjajeva päässyt paikalle.

– Natalia joutui Novogorskiin saavuttuaan karanteeniin, koska hän oli sairaana. Hän antoi epäilyttäviä koronavirustestejä, ja saadakseen tavata presidentin, hänen olisi täytynyt antaa 100-prosenttisesti negatiivinen tulos, Borodavko sanoi Sports Dailylle.

Poissa olivat Bolshunovin ja Neprjajevan myötä Venäjän ykköshiihtäjä miehistä ja naisista. Tilaisuuteen ei myöskään päässyt Pekingissä viestin olympiakultaa hiihtämässä ollut Sergei Ustjugov, joka vetosi perhesyihin.

– Poikani syntyi 10. huhtikuuta, joten minun täytyi olla lähellä perhettäni ja tarjota tukeani. Jos vaimoni ei olisi synnyttänyt tässä kohtaa, olisin ollut 100-prosenttisesti tapaamassa presidenttiä, Ustjugov kertoi Match TV:lle.

Lapsi on toinen Ustjugoville ja hänen vaimolleen, entiselle hiihtäjälle Elena Sobolevalle.

Lue myös:

    Uusimmat