Veikkausliigan tähtihyökkääjä lopettaa uransa – "Vihdoin on aika luovuttaa"

Miesten jalkapalloliigan kärkimaalintekijöihin pitkään lukeutunut turkulaisseura Interin hyökkääjä Timo Furuholm päättää pelaajauransa. Furuholm, 34, kertoi asiasta tiistaina blogissaan.

Furuholm debytoi liigassa 2003 ja siirtyi kauden 2011 jälkeen ulkomaille. Interiin hän palasi kaudeksi 2017. Kaikkiaan mies on viimeistellyt 85 liigamaalia 228 ottelussa, ja jäljellä ovat vielä keskiviikon Ilves-peli sekä sunnuntain SJK-kotiottelu.

– Olen kaikkeni antanut. Vastineeksi olen saanut sen verran, mitä olen ansainnut. Samalla niin fyysinen kuin henkinenkin hyvinvointi on lajille jollain tasolla uhrattu. Enää ei pysty jatkamaan, vaikka kuinka mieli tekisi. Vihdoin on aika luovuttaa, Furuholm kirjoittaa.

– Sunnuntaina 31.10. 2021 pelattava ottelu Seinäjoen Jalkapalloklubia vastaan jää, kaikella todennäköisyydellä, urani viimeiseksi. Samalla saan vielä viimeisen kerran kantaa rakastamani seuran paitaa. En tiedä tällä hetkellä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta olettakaamme, että kaikki käy hyvin.

Lue myös:

    Uusimmat