Väsynyt nainen sai tarpeekseen – myy univajeen syytä hillittömällä ilmoituksella

Miltä sinusta tuntuisi herätä kirjaimellisesti kukonlaulun aikaan joka ikinen aamu pyytämättäsi? 

Michiganissa asuva Denell McCaul sai tarpeekseen eräästä elämäänsä pilaavasta asiasta. Useita kanoja ja kukon omistava McCaul julkaisi Facebookissa ilmoituksen, jossa totesi värikkäin sanankääntein haluavansa eroon kovaäänisestä kukostaan.

– Ilmaiseksi hyvään kotiin. Tai no, mihin tahansa kotiin oikeastaan. Tässä vaiheessa en välitä p*skaakaan, millaiseen kotiin tämä tahditon idiotti menee, McCaul julistaa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Nainen vakuuttaa, että kukko on täydellinen sellaiselle henkilölle, jonka herätyskello on rikki, mutta jonka tarvitsee herätä 5.30 aamulla, muuta asetusta kukolla ei nimittäin ole. Kukossa ei McCaulin mukaan ole myöskään torkutusmahdollisuutta, mutta se saattaa olla hiljaa juuri sen aikaa, että voit nukahtaa vain herätäksesi pian uudelleen linnun kukkokiekuu-ääneen, jonka kuulet suoraan ikkunasi alla.

– Ihan kuin se tietäisi, missä nukut ja pystyisi keskittymään juuri siihen tiettyyn ikkunaan, joten ehkä sillä on jonkinlainen erityinen röntgenkatse, jonka avulla se voi nähdä nukkuvat ihmiset seinien läpi.

McCaul vakuuttaa, että kukko on omiaan myös henkilölle, joka haluaa aloittaa juoksuharrrastuksen. Tässä tapauksessa juosten kukkoa karkuun omalla pihallaan. Kukolla on kykyä myös tanssivalmentajana, sillä omistaja epäilee oman liikehdintänsä muistuttavan tanssimista hänen jahdattuaan lintua huitoen käsillään, hyppien ylös ja alas huutaen ja huitoen lintua mopilla.

McCaul tarjoaa lintua ilmaiseksi, kunhan joku tulee vain hakemaan sen ja esittämään oman versionsa tuosta tanssista.

Naisen ilmoitus on otettu huumorilla vastaan, ja sille on herunut tykkäyksiä yli 30 000. Sitä on myös jaettu yli 72 000 kertaa. Moni jakoi myös tarinoita omista kokemuksistaan.

– Minunkin (kukkoni) oli ilkeä. Ei ole enää, ivaili Billie Morrisson Jordan.

Lähde: Someecards

***

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja