Vastikään erostaan ilmoittaneelta Hanna Brotherukselta rehellinen päivitys viime vuodesta

Hanna Brotherus kertaa kulunutta vuotta 2023.

Vuoden vaihtuminen on saanut monet tunnelmoimaan edellisvuotta sosiaalisessa mediassa. Näin on tehnyt myös koreografi Hanna Brotherus, joka kertaa vuotta 2023 Instagram-tililleen jakamassaan päivityksessä.

– Kulunut vuosi on ollut anteeksiannon, nöyrtymisen, valintojen ja monenlaisten syvien asioiden opettelua. Itsen, eikä ainoastaan mielen, vaan kehon syvää kuuntelemista, uskallusta epävarmuuteen, sinne, mistä valo kajastaa, sinne suuntaamista… sitä toivon edelleen alkavalle vuodelle, meille kaikille, hän kirjoittaa.

Brotherus osoittaa tekstissään kiitokset kaikille vuonna 2023 kohtaamilleen ihmisille. 

– Kiitos elämän painon jakamisesta, kiitos ystävyydestä, auttamisesta, kiitos kuuntelemisesta, kiitos ihmisyydestä ja inhimillisyydestä, kiitos silmiin katsomisesta, jokaiselle, jonka olen saanut kohdata tänä vuonna. Tule vaan uusi vuosi, hän päättää tekstinsä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Brotheruksen elämässä ovat viime aikoina puhaltaneet muutoksen tuulet. Hän ja muusikko Mikko Kuustonen  ilmoittivat joulukuussa eroavansa kymmenen vuoden yhdessäolon jälkeen.

– Olemme kiitollisia yhteisestä kymmenen vuoden matkastamme. Nyt eroamme, mutta jatkamme ystävinä ja toisiamme kunnioittaen, he kertoivat Instagramissa.

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pariskunta avioitui vuonna 2018. 

Lue myös:

    Uusimmat