Vasta eronnut Ensitreffit-Matti aloitti terapian – tästä syystä sai heti apua: "Sen ei pitäisi olla sellaista"

Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina eroavat– kommentoivat päätöstään Töllötuomareille 2:45
Ensitreffit-pari Matti ja Pauliina eroavat - kommentoivat päätöstään Töllötuomareille

Ensitreffit alttarilla -pari Matti ja Pauliina ilmoittivat erostaan muutama viikko sitten. Nyt Matti kertoo päässeensä terapiaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet vantaalainen Matti ja oululainen Pauliina ilmoittivat erostaan muutama viikko sitten. Matti viestitti tuolloin, että ovat päättäneet hakea yhdessä avioeroa.

Nyt Matti kertoo Instagramissa hakeutuneensa terapiaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Puhuminen ammattilaisen kanssa tekee aina hyvää. Olin vielä muutama vuosi sitten mies, joka ei puhunut. Pidin aina kaiken sisälläni. Piti kestää mitä tahansa "kuin mies". Se oli huono tie, tuhoisakin itselleni, Matti toteaa. 

Hän kertoo myös, että pääsi terapiaan heti, koska on osallistunut Ensitreffit alttarilla -ohjelmaan. Hän kuitenkin muistuttaa, että asian ei pitäisi mennä niin. 

– Itse pääsin tv-ohjelman kautta terapiaan heti kun pyysin. Se on etuoikeus, sen ei pitäisi olla sellaista. Jokaisella pitäisi olla mahdollisuus, Lepistö kirjoittaa ja peräänkuuluttaa samalla myös pääministeri Petteri Orpoa täyttämään vaalilupauksensa terapiatakuusta.

Matin ja Pauliinan ero on todellinen yllätys, sillä kansan rakastama pari kertoi vielä joulun jälkeen MTV Uutisille, että he ovat edelleen yhdessä ja suhde voi hyvin

Pari eteni suhteessaan varsin nopeasti, sillä Matti muutti jopa kirjat Ouluun vain muutaman viikon tuntemisen jälkeen. 

Suhde vaikutti koko kuvausten ajan erittäin hyvältä, sillä suhteessa oli läheisyyttä, lämpöä ja hyvä keskusteluyhteys.

Molemmat paljastivat kameroille myös lämpimät tunteensa toista kohtaan ja myönsivät olevansa rakastumassa toisiinsa. He suunnittelivat myös perheen perustamista.

Lue myös:

    Uusimmat