Vasara pysyy lukijoidemme käsissä

Jokakodin lukijoilta luonnistuu remontointi, mutta osa turvautuu mieluummin ammattilaisiin.

– Totta kai remontoin itse. Meiltähän se käy. Tehdään sitten mitä vaan. Sitä paitsi kiskurihinnat hirvittää, ihmetyttää, nimimerkki minäkin kommentoi Jokakodin tuoreinta kyselyä. 35 prosenttia vastanneista oli hänen kanssaan samoilla linjoilla ja kertoi remontoivansa itse. – Ei jokaiseen pikku juttuun tarvita kallista ammattilaista. Sen verran pitää jokaisella pysyä ruuvimeisseli ja vasara kädessä, Juupa perusteli.

Kaikilla taidot eivät kuitenkaan remontointiin riitä, jolloin on käännyttävä ammattilaisten puoleen. 41,2 prosenttia vastanneista ilmoitti tekevänsä osan remonttihommista itse ja teettävänsä osan töistä ammattilaisilla. Pelkästään ammattilaisia käytti 23,8 prosenttia.

– Teen mitä osaan ja mitä en osaa, teetän ammattilaisilla. Hyvin käy, liinumari kertoi. – Viimeistelty lopputulos onnistuu näköjään parhaiten itse tehtynä. Remppareiskojen viimeistelytaito on heikentynyt, nykyään tehdään hutiloiden. Missä on alalla työskentelevien ammattiylpeys ja halu tehdä siistiä ja hyvää jälkeä?, kysyi puolestaan nimimerkki Hyvää jälkeä.

Jokakoti kiittää kaikkia vastanneita! Osallistu myös uuteen kyselyymme!

Teksti: Jokakoti
Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja