Varoitus huonosta ajokelistä suuressa osassa maata! Pelti rytissyt jo eteläisessä Suomessa

Ilmatieteenlaitos varoittaa, että ajokeli on tänään huono tai muuttuu päivän mittaan huonoksi lumi- ja räntäsateen vuoksi suuressa osassa maata.

Varoitus on annettu Satakunnasta Keski-Suomeen ja Kainuuseen ulottuvalle vyöhykkeellä ja sen pohjoispuolelle aina Lappiin saakka.

Pohjois-Savossa ja Pohjois-Karjalassa sään odotetaan muuttuvan huonoksi iltayöstä alkaen lumisateen vuoksi.

Ilmatieteen laitos kertoo sääennusteessaan, että lumi- tai räntäkuuroja tulee tänään yleisesti. Sää on myös yhä tuulista lähes koko maassa.

Pelti rytissyt eteläisessä Suomessa

Eteläisessä Suomessa sattui aamun mittaan liikenneonnettomuuksia, joiden ei kuitenkaan tiedetä aiheuttaneen vakavia henkilövahinkoja.

Kolme ihmistä loukkaantui aamulla henkilöauton ja ambulanssin nokkakolarissa Siuntiossa Uudellamaalla. Onnettomuus tapahtui aamuseitsemän aikoihin Evitskogintiellä. Pelastuslaitoksen mukaan kesärenkailla liikenteessä ollut henkilöauto ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi hälytysajossa olleeseen ambulanssiin. Ensitietojen mukaan loukkaantuneet selvisivät lievillä vammoilla.

Lohjalla Uudellamaalla sattui aamukahdeksan aikaan henkilöauton ja kuorma-auton peräänajo, jossa pelastuslaitoksen mukaan loukkaantui lievästi yksi ihminen. Myös Loimaalla Varsinais-Suomessa kuorma-auto ja henkilöauto kolaroivat aamulla, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Lisäksi Närpiössä Pohjanmaalla tapahtui ennen puolta yhdeksää aamulla henkilöauton ja kuorma-auton nokkakolari. Onnettomuus sattui Närpiön ja Korsnäsin välisellä Rantatiellä. Pelastuslaitoksen mukaan autoissa oli onnettomuushetkellä vain niiden kuljettajat. Poliisin on määrä tiedottaa onnettomuudesta tarkemmin myöhemmin tänään.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja