Varo juonipaljastuksia! Love Islandin parinvalinta saa mustasukkaisuuden pintaan

First look 4.9.2021 1:07
Katso esimakua illan jaksosta!

Love Island Suomi -jaksossa on luvassa parinvalinta.

Love Island Suomi -sarjan lauantaina nähtävässä jaksossa pistetään pakka sekaisin. Illan parinvalinnassa on miesten vuoro päättää parinsa. Ensimmäisen valintavuoron saa uusi sinkkumies Mikko, joka valitsee Rosan parikseen.

Toisena valinnan tekee Tatu, joka kehuu vuolain sanoin Emiliaa, jonka jälkeen Emilia kapsahtaa onnellisena Tatun syliin.

Eeli valitsee Sallin ylistäen häntä ja kertoen olevansa kiinnostunut hänestä kaikkien edessä.

Ilta huipentuu jännitysnäytelmäksi, kun Markus yllättää kaikki valitessaan ensi-ihastuksensa Niinan parikseen. Etenkin Muhamed järkyttyy, ja Niina valahtaa kalmankalpeaksi istuessaan Markuksen viereen. Muhamedin vuoron tullessa hän on yhä häkellyksissä Markuksen päätöksestä. Hän kerää itsensä ja valitsee parikseen Oonan,jonka kanssa hänellä on ollut vahva henkinen yhteys. Nyt on Niinan vuoro hohkaa mustasukkaisuutta.

Myös Kimillä on vaikeuksia pitää yllä ainaista hymyään. Villan naisista on jäljellä vain kaksi, Krete ja Milla, joiden väliltä Nicon täytyy tehdä valintansa. Vaikka hänellä on ollut useita ongelmia Kreten kanssa, hän päätyy yrittämään vielä kerran yhteistä parielämää. Näin ollen Kimin pariksi jää Milla.

Parinvalinnan jälkeen villassa käy kuhina. Niina tilittää villan naisille pettymystään. Hän tokaisee, että Markuksen juna on jo mennyt kauan sitten. Kimi on yrittänyt ylipuhua Niinan ja pyytänyt häntä antamaan mahdollisuuden Markukselle. Niina ei halua väkisin antaa toista mahdollisuutta, koska häntä ei vain kiinnosta. Niina kertoo naisille, että on antanut pakit Markukselle, joka oli arvostanut Niinan rehellisyyttä.

Niina ja Muhamed puhuvat parinvalinnan herättämistä tuntemuksista. Muhamed kertoo,että petikumppanin lisäksi mikään ei ole muuttunut. Niina puolestaan on pyörinyt sängyssään koko yön mietiskellen asiaa. Hän tuntee olonsa vajaavaiseksi Muhamedin rinnalla, koska hänellä kestää hetki avautua. Muhamed toteaa sen ajavan hänet poispäin Niinasta ja hän ei halua toistaa aiempaa vuoristorataa. Niina tunnustaa, että hän on ottanut parinvaihdon raskaasti. Muhamed lohduttaa Niinaa vetämällä hänet kainaloon köllöttelemään.

Huvimajassa Niina kertoo, että hänen muurit ovat taas ylhäällä. Häntä huolestuttaa, että Muhamedilla ja hänen uudella parillaan Oonalla alkaa synkkaamaan ja hän päätyy kuin nalli kalliolle ruikuttamaan.

Katso seremonian jälkeinen keskustelu: 

AP 1474828 Seremonian jälkitunnelmat

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat