Juonipaljastuksia – Love Island Suomi -villaan palannut kaunotar saa aikaan kolmiodraaman

First look 2.10.2021 1:35
Katso esimakua illan Love Island Suomi -jaksosta.

Varo juonipaljastuksia. 

Illan parinvalinta Love Island Suomi -villalla käydään jännittävissä tunnelmissa, sillä ensimmäisenä parinsa saa valita takaisin villaan saapunut Oona. Hän valitsee Kimin, sillä Oonalla on edelleen tunteita miestä kohtaan ja hän haluaa nähdä, mitä heille parina tapahtuu. Oonan nimetessä Kimin Rosa seuraa vakavana, kun hänen entinen parinsa halaa Oonaa lämpimästi. 

Seuraavaksi valintavuoron saa uusi sinkkumies Aleksi, joka on uhannut napata EmilianTatulta parikseen. Aleksi on kuitenkin muuttanut mieltään ja valitsee parikseen Saaran. Tämän jälkeen parinvalinta etenee vakiintuneiden parien merkeissä. Helpottunut Tatu valitsee Emilian parikseen, MuhamedNiinan, NicoKreten ja EeliSallin. Roni päättää pelastaa parittomaksi päätyneen Rosan, joten Eveliina ja Vili jatkavat parina.  

Parinvalinnan jälkeen Kimi käy läpi tunteitaan Oonalle hänen paluustaan. Kimi on hämmentynyt. Hän kertoo, että on outoa nähdä, kuulla ja haistaa Oona hänen edessään. Kimistä on erikoista, että Oona ei ole mennyt eteenpäin elämässään ulkomaailmassa ja utelee häneltä syitä, miksi hän on palannut Rakkauden saarelle.

Oona selvittää, että hänen lähtiessään juttu Kimin kanssa jäi kesken. Nyt hän on tullut selvittämään asian. Kimi toteaa, että ei halua ajaa Oonaa poiskaan. Nyt naisen täytyy vain näyttää, minkälainen taistelija hän on ja kamppailla Kimin puolesta.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!


Lue myös:

    Uusimmat