Love Islandin pakan sekoittanut parinvalinta kuohuttaa tunteita: "Se juna on jo mennyt"

Seremonian jälkitunnelmat 1:05
Katso Love Island -seremonian jälkeiset tunnelmat

Love Island Suomi -sarjan parinvalinnassa parit menivät pirstaleiksi.

Love Island Suomi -sarjan viime lauantaina nähdyssä jaksossa pistettiin pakka täysin sekaisin. Illan parinvalinnassa miehet saivat valita parinsa. Uusi sinkkumies Mikko valitsi RosanTatu EmilianEelin parina nähdään Salli ja Markus yllätti ottamalla rinnalleen Niinan parikseen.

Muhamed järkyttyi Markuksen valinnasta ja hän valitsi parikseen Oonan. Kimi otti parikseen Millan ja Nico puolestaan Kreten.

Parinvalinnan jälkeen villassa kävi kova kuhina. Niina tilitti avoimesti villan naisille pettymystään.

– Se juna on jo mennyt, Niina tokaisi naisille Markuksesta. 

Kimi oli yrittänyt ylipuhua Niinan ja pyytänyt häntä antamaan mahdollisuuden Markukselle, mutta nainen ei halua, koska kiinnostusta ei ole.

Myös Niina ja Muhamed puhuivat parinvalinnan herättämistä tuntemuksista. Muhamed vakuutteli, ettei petikumppanin lisäksi mikään ei ole muuttunut. Katso Niinan ja Muhamedin keskustelu: 


Ninan ja Muhamedin suhdesoppa syvenee 1:49

Niina puolestaan pyöri sängyssään koko yön mietiskellen asiaa. Hän tuntee olonsa vajaavaiseksi Muhamedin rinnalla, koska hänellä kestää hetki avautua. Muhamed totesi sen ajavan hänet poispäin Niinasta ja hän ei halua toistaa aiempaa vuoristorataa. Niina tunnusti, että hän on ottanut parinvaihdon raskaasti. Muhamed lohdutti Niinaa vetämällä hänet kainaloon köllöttelemään.

Huvimajassa Niina kertoi, että hänen muurit ovat taas ylhäällä. Häntä huolestuttaa, että Muhamedilla ja hänen uudella parillaan Oonalla alkaa synkkaamaan ja hän päätyy kuin nalli kalliolle ruikuttamaan.

Katso seremonian jälkeinen keskustelu ylhäällä olevalta videolta! 

First look 4.9.2021 1:07

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat