Love Islandin viimeinen parinvalinta kääntyy tragediaksi yhden suhteen kannalta – jätetyksi joutunut nainen tekee yllättävän ilmoituksen

First look 4.10.2021 1:41
Kimi jatkaa kamppailua omien ajatuksiensa kanssa, pallotellen Rosan ja Oonan välillä. Miehen aika käy vähiin, kun saarelle tulee tieto parinvalinnasta. Ensimmäisenä valintavuorossa on Kimi.

Love Island Suomi -villan parinvalinta päättyy dramaattisesti.

Luvassa on Love Island Suomi -kauden viimeinen parinvalinta, joka huipentuu ohjelman juontajan Veronica Verhon johdolla huikeaan jännitysnäytelmään. Edessä on villaa ravistuttaneen kolmiodraaman ratkaisu, kun ensimmäisen valintavuoron saa Kimi.

Hän pohjustaa vaikeaa valintaansa, että ei olisi koskaan uskonut joutuvansa tällaisen päätöksen äärelle ja kiittää saarelaisilta saamaansa tukea. Viimeiset päivät ovat olleet tunteiden vuoristorataa ja hänen valitsemansa naisen kanssa matka ei ole ollut helppo. Viimein Kimi lopettaa piinallisen odotuksen ja valitsee parikseen Oonan. Hän halaa naista Rosan hymyillessa väkinäisesti. 

Tämän jälkeen parinvalinta jatkuu naisten valinnoilla. Ensimmäisen valintavuoron heistä saa Krete, joka valitsee ujostellen Nicon ja hehkuttaa, ettei olisi uskonut löytävän ketään, mutta on nyt löytänyt ihanan ihmisen.  

Salli valitsee Eelin ja toteaa hänen tunteidensa kasvavan päivä päivältä. Emilia on harjoitellut puhettaan koko päivän ja kertoo, että Tatulta löytyy kaikki piirteet, mitä on miehessä etsinyt.  

Seuraavaksi vuorossa on Niina, joka kauniisti kertoo ettei ole vuosiin tuntenut näin suuria tunteita. Ainoa asia, mitä hän haluaa sanoa Muhamedille on, että rakastaa häntä ja kaikkea hänessä. Kyynelehtien pari halaa onnellisena ja Muhamed kuiskaa tuntevansa samoin.  

Tämän jälkeen on uusien saarelaisten vuoro. Eveliina valitsee Vilin ja SaaraAleksin. Viimeiseksi vapaaksi mieheksi jää siis Roni ja on Rosan vuoro nimetä valintansa.

Rosa nousee ylös ja kertoo, että ei valitse tänään miestä ollenkaan, koska tunteet Kimiä kohtaan olivat olleet aitoja ja erittäin vahvoja. Tällä kertaa ne eivät kuitenkaan riittäneet. Hän kertoo olevansa ylpeä itsestään, että on voinut avata sydämensä ja kohdata pelkonsa. Hymyillen Rosa kertoo olevansa vahva nainen, jota odottaa jossain ulkona mies, joka haluaa hänet sataprosenttisesti. Hän kiittää saarelaisia ja kertoo olevansa maailman onnekkain, että pääsi tutustumaan heihin.

Saarelaiset kyynelehtivät vuolaasti. Lopuksi Veronica ilmoittaa Ronille, että hänen täytyy myös jättää Love Island taakseen, sillä kyseessä on viimeinen parinvalinta ja enempää sinkkuja ei ole. Tämän vuoksi molemmat, Rosa ja Roni, jättävät rakkauden saaren tunteikkaissa merkeissä.  

Love Island Suomen kolmas tuotantokausi maanantaista lauantaihin klo 21 alkaen AVAlla ja klo 20 mtv-palvelussa. Jaksot kuvataan vain vuorokautta aiemmin.

Love Island Suomen edelliset tuotantokaudet sekä Love Island UK:n näet mtv-palvelussa!

Lue myös:

    Uusimmat