Mainos

Varaslähtö jouluun: Ostoksilla jo runsaasti väkeä – tänä vuonna lahjat voi ostaa yölläkin

1:58

Tänä vuonna joululahjojen ostolla ei ole kiirettä Kannelmäen lähipiirissä asuvilla noin 200 000 asukkaalla, sillä läheinen Prisma Kaari on auki yötä päivää jouluun saakka.

Ketjujohtaja Lassi Juntunen kertoo viime yön olleen rauhallinen.

– Jouluruuhkaa ei ollut vielä viime yönä nähtävissä. Suurin asiakas ryntäys oli keskiyöllä, mutta kyllä asiakkaita oli liikkeellä läpi yön jonkin verran. Uuden aukiolokokeilun kunniaksi meillä oli televisiotarjous, joka aiheutti suorastaan ryntäyksen keskiyöllä, kertoo Juntunen.

Juntusen mukaan he haluavat tarjota mahdollisuuden asiakkaille ostoksiin yöaikaan eikä pakottaa heitä kauppaan yöllä.

– Joulun lähestyessä uskon, että on ihmisiä, jotka haluavat tehdä ostoksia silloin, kuin muut ovat nukkumassa. Viime yönä asiakkaita oli noin 350, eli keskimäärin kerran minuutissa kassalle tuli asiakas, paljastaa Juntunen.

Juntunen itse toivoo joululta eniten yhdessäoloa sukulaisten kanssa.

– Minulle ei ole lahjoilla niin väliä, vaan toivon kiireetöntä joulun aikaa läheisten kanssa. Tänä vuonna suosittuja näyttävät olevan erityisesti nousussa elämänkertakirjat, joita on julkaistukin runsaasti ennen joulua, lisää Juntunen.

Jouluostoksilla jo runsaasti väkeä

MTV Uutisten vieraillessa iltapäivällä Prismassa leluhyllyjen välissä parveili jo runsaasti lahjaostoksilla olevia. Lahjaostoksille oli ajanut muun muassa halu varmistaa lasten toivelahja, ennen kuin ne loppuvat.

– Halusimme varmistaa, että löydämme varmasti lastenlasten suosikkilahjat. Tänä vuonna listalle oli pelejä ja rattikelkka. Toivottavasti lunta tulee vaan. Nyt pitää miettiä, mikä väri on paras ja onko istuimen muodolla väliä, kertovat joulumielellä liikkeellä olevat Pirjo ja Kalervo Koivisto.

Koivistojen omana lahjatoiveena on perinteiseen tapaan kirja, yöpaita ja jotain makeaa siihen rinnalle.

– Lähdimme hetken mielijohteesta lahjaostoksille. Lahjatoiveita ei ole tullut vielä, joten joudumme pähkäilemään ne itse. En kaipaa itselleni lahjaa vaan toivon sen sijaan kaikille hyvää mieltä, toteaa Kaarina Jalo.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.