Varas vei kuistille jätetyn paketin – jätti nenäkkään viestin: "Tämä on todella ennenkuulumatonta"

7:08
Videolla poliisi kertoo, miksi valvontapaikat paljastetaan etukäteen.

"Paketin uusi omistaja" oli jättänyt naiselle kiitos-viestin. Aiheesta uutisoi muun muassa Fox News -sivusto.

Varas vei Hilary Smithin kuistille jätetyn paketin Yhdysvaltain Minnesotassa ja jätti vielä kiittävän viestin jälkeensä. 

"Erittäin ystävällistä, kiitos"

Hilary oli tullut töistä kotiin viiden aikaan ja löysi kuistiltaan käsin kirjoitetun lapun. Muutamaa tuntia myöhemmin hänelle tuli tekstiviesti, jossa kerrottiin, että paketti oli toimitettu onnistuneesti perille.

Lapussa luki: "Ihan vain pikainen kiitos siitä, että annoit minulle mahdollisuuden varastaa pakettisi. Se oli erittäin ystävällistä, kiitos."

Varas oli allekirjoittanut viestin nimimerkillä: "Paketin uusi omistaja".

Poliisikin hämmästyi

St. Paulin poliisilaitos julkaisi kuvan viestistä Twitter-tilillään 13. joulukuuta. Tviitissä he opastivat myös ihmisiä siitä, että vastaavanlaisen varkauden voi välttää muun muassa niin, että pyytää toimittamaan sen luotettavalle naapurille tai niin, että lähetys on kuitattava allekirjoituksella.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Emme ole koskaan ennen kuulleet mistään vastaavasta, enkä tiedä, mitä tällä yritettiin saavuttaa. Tämä on todella ennenkuulumatonta, poliisi Mike Ernster kertoi Fox 6 Now -kanavalle.

Viestien jättäminen on harvinaista, mutta St. Paulin poliisilaitokselle on lokakuun 1. päivän jälkeen tullut 94 ilmoitusta pakettivarkauksista.

"Tämä on naurettavaa"

Hilary kertoi eräässä Facebook-ryhmässä, että paketissa oli ollut vain puhelimen laturi, joten hän ei ollut tehnyt asiasta rikosilmoitusta. Hän oli ostanut sen lahjaksi pomolleen.   

Hilary oli ollut äimistynyt lukiessan varkaan viestin. Hän nimitti tyyppiä julkeaksi ja röyhkeäksi.

– Arvostan kaunista kiitos-viestiä, mutta tämä on naurettavaa.

Lomakauden lähestyessä Hilary päätti laittaa kuistilleen varkaiden varalle hämäyskorin, jossa "on pieni lahja hänen koiraltaan".

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja