Vappu Pimiä juhlii vuosipäivää Teemu-rakkaansa kanssa – julkaisi yhteiskuvia vuosien varrelta: "10 vuotta, eikä suotta!"

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ja Teemu Huhtanen ovat seurustelleet 10 vuotta.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä ja hänen miehensä Teemu Huuhtanen juhlivat vuosipäiväänsä. Pimiä julkaisi Instagram-tilillään kuvakollaasin vuosien varrelta miehensä kanssa. Kuvissa vilahtavat myös pariskunnan lapset.

Pimiä kertoo, että kuvakollaasin ensimmäinen kuva on suhteen alkutaipaleelta, kun pariskunnalla oli seurustelua takanaan puoli vuotta. Viimeinen kuva on puolestaan otettu tänään.

– 10 vuotta, eikä suotta! 10 vuotta sitten, 1,5 vuotta ensikohtaamisen jälkeen päätettiin kokeilla, että mitä tästä tulee vai tuleeko mitään? No, tulihan siitä!

Pimiä kirjoittaa, että kymmeneen vuoteen mahtuu paljon ja pääosassa pelkkää hyvää.

– Aina ei kuitenkaan ole ollut helppoa, mutta jos yhteen sanaan kiteyttää koko homman, on se rakkaus. Se ei ole koskaan loppunut, ei edes niissä vaikeissa kaarteissa ja siksi tässä ollaan edelleen. Kiitos Teemu näistä vuosista ja toivon meille onnea myös seuraavalle 10 vuodelle! Ai Laav Juu Erkki Metsola!

Pimiä päättää kirjoituksen toivottamalla hyvää itsenäisyyspäivää.

Vappu Pimiä ja Teemu Huuhtanen kertoivat Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa suhteen alkuajoista.

Pariskunta tapasi aikoinaan Tahkolla, jossa kumpikin oli viettänyt tahoillaan aikaa kavereidensa kanssa. He tapasivat baarissa yhteisen ystävänsä Susan kautta. 

– Vappu heti oletti, että koska tunnen Susan, olen palomies ja hän haluaa palomiehen yhdeksi yöksi. Niin hän iski kiinni, Teemu kuvailee. 

– Nyt Teemu! Törkee! Vappu nauraa jaksossa miehelleen.

Vappu kertoo Marialle luulleensa miestä raamikkuutensa takia palomieheksi. 

–  Vappu tuli iskee tarinaa siitä, puhuttiin varmaan se loppuilta, Teemu jatkaa.

– Puhuttiin? Pussailtiin! Vappu paljastaa. 

Lue myös:

    Uusimmat