Vappu Pimiä joutui kuumottaviin tilanteisiin suosikkiohjelman kuvauksissa – sanoi miehelleen suorat sanat kotiin palattuaan

1:05
Juontaja Vappu Pimiä antaa yksinkertaisen vinkin - näin parisuhde pysyy kasassa ruuhkavuosina

Vappu Pimiä kertoo, että Maajussille morsian maailmalla -ohjelmaan mahtui monenlaisia käänteitä. Kommelluksia mahtui myös juontajan kuvausmatkoille.

Maajussien faneille on luvassa pian täysin uudenlaista sisältöä, kun ulkomailla asuvat maajussit Stefano, Mustafa, Matthew ja Roy etsivät rakkautta torstaista 25. helmikuuta alkaen MTV3-kanavalla Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa.

Ohjelmaa vetää tuttuun tapaan Vappu Pimiä, joka kohtasi maajussit ensimmäisen kerran Vanajanlinnassa kirjeiden kanssa. Matka jatkuu Leville, jossa nähdään monenmoisia erilaisia treffiaktiviteetteja. Pimiälle ohjelman kuvaukset tiesivät myös matkustamista jokaisen maajussin kotikonnuille, joten matkapäiviä kertyi paljon.

Ohjelma on tehty ennen kuin koronapandemia pakotti ihmiset pysyttelemään kodeissaan ja lamautti lentoliikenteen. Pimiä muistelee nyt reissua kaiholla, vaikka kuvausten päätyttyä noin vuosi sitten tunnelmat olivat varsin toisenlaiset.

– Kun kotiuduin viimeiseltä reissulta, sanoin miehelleni, että nyt saa aika paljon maksaa ennen kuin astun lentokoneeseen vapaaehtoisesti, Pimiä naurahtaa.

Kun Instagramissa tuli koronavuoden jälkeen muistutus vuodentakaisesta Kanadan reissusta, nousi kaiho pintaan.

– Rankka rupeama se silloin oli, mutta aika kultaa muistot. Jos joku kysyisi nyt, lähtisinkö Kanadaan kuvaamaan, niin kuopisin maata ja sanoisin, että lähden heti! Siis tietenkin vain, jos maailman tila olisi erilainen.

Pimiä paljasta, että erilaisella Maajussi-kaudella ei tulla välttymään törmäyksiltä ja kulttuurieroilta.

– Osalla maajusseista oli ehkä vähän stereotyyppiset odotukset suomalaisista naisista. Kuviteltiin, että kaikki ovat blondeja ja sinisilmäisiä.

Tiedossa oli kuitenkin myös se, että suomalainen nainen on vahva ja itsenäinen. 

– Siinä tuli silti myös mielenkiintoinen ristiriita. Kun suomalainen nainen on vahva ja itsenäinen, se voi olla liikaa jollekin, juontaja paljastaa.

Uudella kaudella nähdään Pimiän mukaan myös hieman erilaisia vivahteita, sillä maajusseille tutustuminen suomalaisiin sukujuuriinsa oli iso juttu.

– Esimerkiksi Kanadan miehillä on suomalaisia sukujuuria, mutta kumpikaan ei ollut koskaan käynyt Suomessa. Kumpikin oli siitä innoissaan ja odotti sitä tosi paljon.

Pimiän matkoilla kommelluksia aiheuttivat pitkiin matkoihin liittyneet odottamattomat käänteet.

– Yksi kone kun myöhästyy ja pitäisi olla kolme lentoa, niin sittenhän paletti leviää aivan totaalisesti. Ensimmäistä matkaa tehtiin muistaakseni 43 tuntia sen takia, että Frankfurtissa odotettiin kymmenen tuntia myöhässä olevaa lentoa. Sitten tosiaan Ateenassa yritettiin ryöstää heti, kun oltiin päästy kuvauksiin muutaman tunnin yöunien jälkeen, Pimiä muistelee.

Hän lupaa, että kauden mittaan myös morsianehdokkaiden ja maajussien välillä nähdään Lapissa jos jonkinlaisia kommelluksia.

– Siellä sattuu ja tapahtuu, ja nyt täytyy sanoa, että kannattaa ehdottomasti katsoa.

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla torstaisin 25. helmikuuta kello 20 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja