Nämä maajussit etsivät rakkautta televisiossa – Vappu Pimiä lupaa yllättäviä käänteitä: "Sellaisia, joita ei olla koskaan Maajussille morsiamessa nähty"

Rakastetun Maajussille morsiamen sisarsarjassa neljä kaukana Suomen rajojen ulkopuolella asuvaa maaseudun miestä etsivät rinnalleen rakkautta Suomesta.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa katsotaan, lentääkö Amorin nuoli kauemmaskin Suomesta. Helmikuun 25. päivä alkavassa sarjassa tavataan ulkomailla asuvat maajussitStefano, Mustafa, Matthew ja Roy, joihin Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Mukana on oliivitilallinen, vihannesten ja hedelmien viljelijä, tuleva maaseutuyrittäjä ja tilan omistaja. Yhteistä kaikille on rohkeus, rakkaus kotiseutuun ja luontoon sekä toive löytää loppuelämän puoliso Suomesta. 

Toisessa jaksossa juontaja Vappu Pimiä tapaa kaikki neljä maajussia heidän saapuessaan Suomeen, ja jakaa kullekin heidän saamansa kirjeet Vanajanlinnassa. Kun kirjeet on avattu ja niiden sisältö tarkasti tutkittu, lähdetään pika- ja ryhmätreffien viettoon Leville. Pikatreffien jälkeen kukin maajusseista valitsee ne naiset, joiden kanssa he haluavat jatkaa ryhmätreffeille.

Jännitystä ja odotusta on ilmassa, kun Suomen lumisessa Lapissa ryhmätreffeillä suunnataan muun muassa huskyajelulle, laskettelemaan, tekemään poronkäristystä sekä tietenkin suomalaisiin löylyihin saunalautalle. Ryhmätreffien jälkeen maajussit saavat kukin kutsua kolme naista tutustumaan omaan elämäänsä ja kotimaahansa farmiviikolle. Valinnoissa on luvassa myös isoja yllätyksiä!

Farmiviikoilla päästään tuttuun tapaan seuraamaan maajussien treffailua. Kaikki naiset pääsevät kahdenkeskisille treffeille maajussin kanssa. Treffeillä käydään muun muassa ampumassa, turkkilaisessa saunassa, biisonitilalla, kalliokiipeilemässä sekä jeeppisafarilla. Treffeillä koetaan niin herkkiä hetkiä kuin jännitystäkin. Suudelmiakin vaihdetaan. Kanadassa sääolosuhteet tuottavat haasteita, ja etenkin maatilatyöt ja Saskatchewanin preeriaolosuhteet yllättävät suomalaisnaiset. 

Vappu Pimiä lupaa ennennäkemättömiä käänteitä ja yllätyksiä

Ohjelman kuvaukset kuljettivat myös juontaja Vappu Pimiän Suomen Lappiin ja maailmalle.

– Kuvaukset Suomessa olivat maajusseille suuri elämys, sillä osa heistä ei ollut koskaan käynyt Suomessa. Kanadansuomalaisille Roylle ja Matthew'lle oli selvästi todella liikuttavaa päästä maahan, josta he olivat ainoastaan kuulleet vanhemmiltaan ja isovanhemmiltaan. Se herkisti suomensukuiset miehet, Pimiä kertoo.

– Itselleni ohjelman kuvaukset tarkoittivat todella paljon matkustamista. Välillä piipahdin nopeasti kotona, ja sitten jatkoin taas seuraavaan kohteeseen. Oli hienoa päästä paikkoihin, joihin en varmasti koskaan muuten olisi matkustanut.

Pimiä kertoo Maajussille morsian maailmalla -ohjelman eroavan merkittävästi Maajussille morsian -ohjelmasta.  

– Voin luvata, että yllättäviä käänteitä – sellaisia, joita ei olla koskaan Maajussille morsiamessa nähty – tullaan todellakin näkemään! Yllätyksiltä ei tulla  välttymään! Myös kulttuurierot olivat tätä ohjelmaa tehdessä ja treffeillä selkeästi läsnä. Jokaisella maajussilla on hyvin erilaiset taustat, mutta perimmäinen haave rakkauden löytämisestä on kuitenkin kaikilla sama.

Tutustu Maajussille morsian maailmalla -tähtiin!

Tutustu Mustafaan 11:12

Tässä on maajussi-Roy! 12:33

Tällainen on maajussi-Matthew 13:56

Maajussi-Stefano esittäytyy! 13:51

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla to 25.2.klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat