Maajussille morsian -ohjelman kuvaukset alkoivat – Vappu Pimiä lisäsi itsestään otoksen, jota someväki ihastelee: "Herranjestas, kuinka kuuma kuva"

5:00
Olkapääleikkauksesta toipuva Vappu Pimiä palasi töihin TTK-lähetykseen viime syksynä – aviomies joutui passaamaan perheen kolmea naista

Vappu Pimiän juontaman Maajussille morsian -ohjelman kuvaukset ovat alkaneet.

Suosikkijuontaja Vappu Pimiä aloitti jälleen suositun Maajussille morsian -ohjelman kuvaukset. Ohjelman rakkauden lähettiläänä ja juontajana toimiva Pimiä iloitsee Instagram-tilillään, kuinka suosittu ohjelma on. Tänä vuonna suosikkiohjelmasta kuvataan jo 14. tuotantokausi, ja esittelyjakso nähdään maaliskuussa MTV3-kanavalla.

Vaaleanpunaiseen takkiin pukeutunut Pimiä poseeraa kuvassa upean näköisenä ja katsoo hymyillen kameraan.

(Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä)

– Viime kauden yhtä jaksoa katsottiin yhteensä, kun kaikkien alustojen katselukerrat lasketaan mukaan yhteensä 1 829000 kertaa, siis pelkästään yhtä jaksoa!!! Joka teki siitä Maikkarin koko viime vuoden katsotuimman! Ei siis varmaan tarvitse ihmetellä, että vuodesta toiseen ollaan rakkauden asialla ja oon kyllä niin onnellinen tästä Amorin pestistä! Tänäkin vuonna mukana mahtavia rakkauden janoisia Maajusseja!, Pimiä kirjoittaa lisäämänsä kuvan yhteyteen.

Pimiän someseuraajat ovat kiinnittäneet huomion juontajan ulkonäköön.

– Herranjesta kuinka kuuma kuva.

– Miusta ohjelmaa on kiva seurata, kun sinä vappu juonnat sitä. Siun iloisuus tarttuu katsojiin ja maajusseihin.

– Vappu siellä taas niin ihanan pirteänä ja kauniina. Ihanasti sopii tuo vaaleanpunainen.

– En yleensä paljon mihinkään mitään kommentoi, mutta nyt on pakko! Aivan ihana kuva sinusta Vappu.

Maajussille morsian maailmalla -ohjelmassa katsotaan, lentääkö Amorin nuoli kauemmaskin Suomesta. Helmikuun 25. päivä alkavassa sarjassa tavataan ulkomailla asuvat maajussit Stefano, Mustafa, Matthew ja Roy, joihin Suomi ja suomalaiset ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Mukana on oliivitilallinen, vihannesten ja hedelmien viljelijä, tuleva maaseutuyrittäjä ja tilan omistaja. Yhteistä kaikille on rohkeus, rakkaus kotiseutuun ja luontoon sekä toive löytää loppuelämän puoliso Suomesta. 

Maajussille morsian maailmalla MTV3-kanavalla to 25.2.klo 20 alkaen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja C More -suoratoistopalvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja