Vappu Pimiä joutui huijausviestin kohteeksi – teki rikosilmoituksen: "Älä ole yhtä tyhmä kuin minä olin"

1:47
Vappu Pimiä kertoi Maria Veitolalle siitä, miten hänen puolisonsa Teemu kosi häntä.

Vappu Pimiällä on ollut tapahtumarikas viikko. 

Suosikkijuontaja Vappu Pimiän perjantaiaamu ei alkanut ihanteellisesti.

Hän kertoo Instagram Stories -videoilla menneensä huijausviestiin lankaan.

Pimiä kertoo saaneensa aidon näköisen viestin Appstorelta ja ajatelleen, että se on hänen tyttärensä Violan peliostoja. Viestin alkuperä kuitenkin hieman epäillytti suosikkijuontajaa ja hän päätti kysyä asiasta aviomieheltään Teemulta

Pariskunta oli ollut eri huoneissa, jonka vuoksi Pimiä oli kuullut väärin, mitä Teemu oli sanonut. 

– Hän oli vielä makuuhuoneessa ja kuulin, että hän sanoi viestin olevan Applelta. Todellisuudessa hän sanoi, että viestin alkuperä tulee tarkistaa. Kuulin väärin ja tein nopean johtopäätöksen ja menin antamaan korttinumeron ja henkilötunnuksen jonnekkin p*skasivustolle, Pimiä kertoo. 

Pimiä kertoo tajunneensa nopeaa, että kyseessä on huijausviesti. 

– Tajusin tehneeni virheen ja soitin oitis korttiyhtiöön peruttaakseni kortin. Soitin vielä poliisille, koska minua pelotti se, kun olin antanut myös hetuni. He onneksi rauhoittelivat minua ja lohduttivat, että tärkeintä on se, että kortti on kuolletettu. He käskivät tekemään kuitenkin rikosilmoituksen ja minähän tein. Ihana perjantaiaamu, Pimiä naurahtaa epäuskoisena. 

Pimiä varoittaakin nyt seuraajiaan menemästä samaan lankaan. 

– Teemu on hyvin tietoinen tällaisista asioista ja hän on sanonut, että kukaan tässä maailmassa ei koskaan kysy kortistasi valokuvaa. Jos sinä et tiennyt tätä, niin nyt tiedät. Älä ole yhtä tyhmä kuin minä olin, Pimiä summaa.

Tapahtumien viikko

Pimiän viikko on ollut varsin tapahtumarikas, sillä aiemmin tällä viikolla hän naarmutti autoaan kotinsa parkkipaikalla. 

Pimiä kertoi Instagramissa, että heidän parkkipaikkansa on hyvin kapeassa välissä talon sisäpihalla, ja sinne ajaminen vaatii todellista keskittymistä. Suosikkijuontaja osaa ajaa sinne nykyään hyvin, mutta  tiistaina (24.11.) huomio oli herpaantunut hetkeksi ja auto kolhaisi seinään. 

– Ai että, se otti pannuun. Sitten ajattelin, että nyt pitää ottaa asia positiivisesti. En sentään kolhaissut ketään ihmistä, joka on kaikista tärkeintä. En myöskään toista autoa. Se on vaan peltiä ja on vakuutukset. Jos jotain hyvää, niin kymmenen vuotta sitten olisin ottanut paljon pahemmat kiepit kuin nyt, Pimiä selostaa videolla. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja