Vappu Pimiä naarmutti autoaan – ärräpäiden jälkeen hän oivalsi jotain: "Kymmenen vuotta sitten..."

1:47
Vappu Pimiän Teemu-puoliso kertoo kosinnastaan: "Se oli täysi katastrofi"

Suosikkijuontaja halusi nähdä harmituksestaan huolimatta asiassa myös jotain hyvää. 

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman juontaja Vappu Pimiä kertoo Instagram Stories -osiossa kolhineensa autoaan heidän kotinsa parkkipaikalla. 

– Mulla kävi todella ärsyttävä juttu. Mutta olen ylpeä, kun minusta on tullut enemmän zen, Pimiä aloittaa. 

Pimiä kertoo, että heidän parkkipaikkansa on hyvin kapeassa välissä talon sisäpihalla, ja sinne ajaminen vaatii todellista keskittymistä. Suosikkijuontaja osaa ajaa sinne nykyään hyvin, mutta eilen tiistaina (24.11.) huomio oli herpaantunut hetkeksi ja auto kolhaisi seinään. 

– Ai että, se otti pannuun. Sitten ajattelin, että nyt pitää ottaa asia positiivisesti. En sentään kolhaissut ketään ihmistä, joka on kaikista tärkeintä. En myöskään toista autoa. Se on vaan peltiä ja on vakuutukset. Jos jotain hyvää, niin kymmenen vuotta sitten olisin ottanut paljon pahemmat kiepit kuin nyt, Pimiä selostaa videolla. 

Pimiän ja Mikko Leppilammenjuontamassa TTK-ohjelmassa on luvassa jotain historiallista, sillä finaali käydään MTV3-kanavalla kaksiosaisena sunnuntaina 29.11. ja lauantaina 5.12. klo 19.30 alkaen. 

Viime sunnuntain Tanssii Tähtien Kanssa -semifinaalilähetys peruttiin varotoimenpiteenä työryhmässä todetun koronavirustartunnan takia, ja altistusjäljitykset sekä karanteeniin määräämiset on toteutettu vastuullisesti terveysviranomaisten ohjeistuksia noudattaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja