Mainos

Vantaalaishotellin tempaus sulattaa sydämet – koirat saavat juhlia uuttavuotta turvassa paukkeelta!

Ilotulitteita pelkääville koirille uusivuosi voi olla stressaava juhla. Vantaalaishotelli järjestää tänä vuonna jo toista kertaa nimenomaan koiria ja niiden omistajia varten suunnatun uudenvuodenjuhlan, jossa juhlallisuuksista pääsee nauttimaan ilman pauketta. Koirille on luvassa oma illallisbuffet, virikkeitä, valokuvausta ja herkkuja.

Clarion Hotel Helsinki Airportiin kirjautuu uudeksivuodeksi 280 koiravierasta. Lentokentän vieressä sijaitseva hotelli on ilotulitusten kannalta rauhallisemmalla alueella ja siksi oiva paikka viettää uuttavuotta paukkuaran koiran kanssa.

Toista kertaa Suomessa järjestettävä tapahtuma myytiin loppuun jo lokakuussa. Viime vuonna koiravieraita kirjautui sisään 230. Tänä vuonna luku lähentelee jo kolmeasataa.

– Sadat suomalaiset koirienomistajat ovat jo ottaneet tapahtuman omakseen, ja aiommekin tehdä tästä jokavuotisen perinteen. Tänä vuonna olemme järjestäneet jo viime vuodelta tuttuja juttuja, kuten illallisbuffetin ja leluja ja huomioineet karvakuonot huoneiden varustelussa. Nyt yhteistyökumppanien kanssa on ideoitu paljon uuttakin, Clarion Hotel Helsinki Airportin hotellinjohtaja Jaana Matikainen kertoo.

Tapahtuma on saanut alkunsa Arlandan lentokentällä sijaitsevasta Clarion-hotellista. Siellä koiravieraat ovat pääosassa jo viidettä vuotta, ja hotelli on myyty täyteen muutamassa tunnissa.

Suomessakaan lemmikkihuoneita ei ole tälle uudelle vuodelle enää saatavilla, mutta seuraavan uudenvuoden huoneiden myynti aloitetaan ennen joulua. Hyvin äänieristetyssä hotellissa herkemmätkin koirat voivat nauttia juhlallisuuksista rauhassa. Alueella on myös puistoja ja metsiä sekä hotellilta lähtevä junayhteys.

– Koirat ja muut lemmikit ovat meille lämpimästi tervetulleita – varaamme jokaiselle hännänheiluttajalle huoneeseen jotain ekstraa, Matikainen lupaa.

Uudenvuodenjuhlassa koirille katetaan juhlabuffet, josta löytyy varta vasten koirille tehtyjä herkkua. Tarjolla on muun muassa sushia, kuppikakkuja ja täytekakkua. Koiria viihdytetään myös erilaisilla leluilla ja virikkeillä, ja jokainen saa myös jotain kotiin viemisiksi.

Lemmikin kanssa pääsee lisäksi ottamaan yhteiskuvia ja nauttimaan vaikka lasillisen kuohuvaa hotellin ravintolaan vuoden vaihtuessa.

Lähde: Clarion

Nainen löysi tornadossa kadonneen koiransa

Iäkäs nainen kadotti tornadossa koiransa. Kesken haastattelun koira ilmestyy esiin raunioista. Katso huhtikuulta 2013 peräisin oleva video alta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.