Vanhemmat eivät vieneet poikaansa Disney Worldiin – teini ratkaisi rahaongelman leipomalla tuhansia kuppikakkuja

Monet motivaatiopuhujat inspiroivat ihmisiä tavoittelemaan unelmiaan. Sanotaan myös, että kova työ palkitaan lopulta – niin myös tämän teini-ikäisen pojan kohdalla.

Isaiah Tuckettin, 14, yksi suurimmista haaveista oli päästä maailman tarunomaiseen teemapuistoon, Disney Worldiin.

Hänen vanhempansa eivät kuitenkaan suostuneet maksamaan matkaa.

Pian Isaiah huomasi, että hän voisi kerätä rahat matkaa varten itse – olihan hän ollut varsinainen jauhopeukalo 7-vuotiaasta pojankoltiaisesta lähtien.

– Olen aina pitänyt keittiössä häärimisestä ja siksi teinkin kuppikakkuja isoäitini 85-vuotisjuhliin. Kaikki pitivät niistä todella paljon ja kysyivät, voisiko kuppikakkuja tilata minulta, Isaiah kertoo Fox 7 -uutiskanavalle.

Syntymäpäiväjuhlat olivat ponnahduslauta menestyksekkäälle bisnesidealle

Ja siitä se ajatus sitten lähti. Hetkeä myöhemmin tilauksia tuli niin yksityisiltä ihmisiltä kuin tapahtumajärjestäjiltäkin. Isaiahin leipomat leivonnaiset koristivat useiden tapahtumien ja tilaisuuksien, kuten häiden, syntymäpäiväjuhlien ja vauvakutsujen, tarjoilupöytiä.

Vuosi, 3 500 kuppikakkua ja 5 000 säästettyä dollaria myöhemmin, Isaiah sai kerätyksi tarpeeksi rahaa satumaista Disney World -matkaa varten. Rahaa oli säästössä siinä määrin, että teinipoika maksoi myös vanhempiensa, sisarustensa sekä tätinsä ja setänsä matkan teemapuistoon.

Jos upotettu kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Hän juhlistikin 14-vuotissyntymäpäiväänsä perheensä ja teemapuiston rakastettujen hahmojen ympäröimänä.

Yrittäjähenkinen nuori on haaveillut hankkivansa säästämillään rahoilla seuraavaksi sinisen kuorma-auton, jonka avulla hän voi laajentaa bisnestään.

Alkoiko tehdä mieli kuppikakkuja tai muita leivonnaisia? Nappaa helpot reseptit erilaisiin leivonnaisiin täältä!


Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Fox News, Fox 7, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat