Mainos

"Vampyyrileikkauksessa" rintoja suurennetaan veren avulla – kokeilisitko?

Leikkauksen sanotaan virkistävän imetyksen kokeneita rintoja.

Tämä plastiikkakirurginen operaatio on Daily Mail -lehden mukaan niin harvinainen, että sitä tarjotaan Englannissa vain muutamilla, tietyillä klinikoilla. Toimenpidettä kutsutaan vampyyririntaleikkaukseksi, eikä suotta – siinä käytetään potilaan omaa verta!

Hintaa toimenpiteelle tulee 1200 puntaa eli noin 1300 euroa.

Jo aiemmin pinnalla on ollut myös julkkisten suosima vampyyrin kasvohoito, tai PRP-plasmahoito. Se tarkoittaa iholle tehtävää toimenpidettä, jossa hoidettavan kasvoille injektoidaan hänen omasta verestään eroteltua plasmaa.

Lehden haastatteleman tohtori Shirin Lakhanin mukaan hoito ei sinällään ole uusi, sillä sitä on käytetty lääketieteessä kauan. Mirror-lehti uutisoi vampyyririntahoidon tulevan Englantiin jo loppuvuonna 2016. Tuolloin hinnaksi ilmoitettiin 1400 puntaa, eli noin 1500 euroa.

Leikkauksessa rintoihin ruiskutetaan veriplasmaa. Sen sanotaan muun muassa stimuloivan kollageenin tuotantoa ja virkistävän imetyksen kokeneita rintoja. Lakhanin mukaan pistos saa kehon luulemaan, että rinta on vaurioitunut, jolloin keho itse alkaa korjata itseään.

Kosmeettisia hoitoja tarjoava yritys julkaisi kuvan hoidon väitetystä tehosta:

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Lehden mukaan operaatiolla voi saada yhden kuppikoon lisää. Se vie tunnin, eikä toipumisaikakaan ole pitkä. Rintojen ulkoasu muuttuu vielä pitkään leikkauksen jälkeen.

Lakhanin mukaan toimenpide ei voi korvata rintaleikkausta, koska rinnat eivät vampyyrihoidossa suurene dramaattisesti.

***

11:34

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.