Vammainen mies paljasti palkkaavansa itselleen seksiseuraa miehistä – äidiltä ikimuistoinen reaktio

Pyörätuoliin sidottu, seksiä rakastava queer-mies huomasi erilaisuutensa häiritsevän rakkauselämäänsä. Siksi hän palkkasi itselleen seksiseuraa. Huffington Postissa julkaistussa kirjoituksessaan Andrew Gurza kertoo, miten hänen äitinsä suhtautui asiaan.

Elämä seksuaalivähemmistön edustajana ja vammaisena ei ole helppoa, tietää Andrew Gurza. Pyörätuolin avulla liikkuva mies huomasi törmäävänsä seksiseuraa etsiessään aina samoihin viesteihin. Usein niissä kysyttiin, toimivatko Andrewin sukuelimet, tai kommentoitiin miehen vammaisuutta.

Viestit vahingoittivat Andrewin minäkuvaa, eikä hän tiennyt, mitä voisi tehdä asialle.

– Olin vihainen, etten voinut käyttää kehoani niin kuin halusin ja että muut queer-miehet eivät nähneet kehoani seksuaalisesti toimintakykyisenä, Andrew kirjoittaa.

Queer-nimellä itseään kutsuvat monesti henkilöt, jotka pitävät perinteisiä määritelmiä liian rajoittavina.

Andrew päätti yrittää etsiä itselleen seksiseuraa nettisivulta, jossa miesseuralaiset tarjosivat palveluitaan. Muutaman yrityksen jälkeen Andrew löysi viimein seuralaisen, josta piti. Andrew varasi tapaamisajan miehen kanssa.

Yhteinen sävel löytyi hermostuneisuudesta huolimatta

Ensimmäisellä tapaamisella molemmat miehet olivat hermostuneita. Miten tilanteessa toimittaisiin? Tulisiko joku pettymään?

Miehet kuitenkin löysivät yhteisen sävelen, ja he alkoivat tavata säännöllisesti. Andrewin ja seksityöläisen välille muodostui luottamussuhde.

– Jaamme kehomme, haavoittuvuutemme ja monet naurut yhdessä, Andrew kuvailee kirjoituksessaan.

Andrew on kiitollinen miehelle, joka on auttanut häntä yhdistämään seksuaalisuutensa sekä vammaisuutensa.

Äiti reagoi uutiseen ikimuistoisella tavalla

Andrew kuitenkin poti huonoa omaatuntoa piilotellessaan kokemuksiaan äidiltään. Samalla kun Andrew halusi vahvistaa äidin ja pojan avointa keskusteluyhteyttä, hän pelkäsi äitinsä häpeävän itseään tai pelkäävänsä puolestaan.

Eräänä tiistai-iltana asia kuitenkin lipsahti Andrewin huulilta. Hän jutteli äitinsä kanssa puhelimessa arkisista asioista, kun yhtäkkiä tokaisi palkkaavansa seksityöläisiä.

Aluksi linjan toisessa päässä vallitsi hiljaisuus. Andrew pelkäsi äitinsä olevan vihainen tai häpeissään. Lopulta, ikuisuudelta tuntuneen kymmenen sekunnin kuluttua, äiti vastasi tavalla, jota Andrew ei voi koskaan unohtaa: ”Minusta se on mahtavaa.”

Helpotuksen, rentoutumisen ja turvallisuuden tunteet hyökyivät Andrewin yli. Hän tunsi olonsa vapaammaksi kuin ikinä ennen. Hän voisi olla äitinsä kanssa juuri sellainen kuin on. Se on auttanut Andrewia hyväksymään vartalonsa sekä muuttanut tapaa, jolla hän suhtautuu intiimiyteen, seksiin ja rakkauteen.

Oma äiti auttoi Andrewia ymmärtämään, ettei seksi ole paha asia. Ihminen voi harrastaa seksiä, johon ei liity rakkautta. Oikeus siihen kuuluu myös vammaisille queer-henkilöille.

Rohkaisua muille


Jos upotus ei näy, voit avata sen tästä.

Tärkeintä Andrewin mielestä on, että kertominen seksityöläisten palkkaamisesta on vahvistanut hänen suhdettaan äitiinsä.

– Olen onnekas, koska minulla on äiti, joka hyväksyy minut – kaiken minussa. Tiedän, etteivät kaikki ole yhtä onnekkaita tästä näkökulmasta, mutta ehkä tarinani jakaminen ja itseni paljastaminen voi antaa jollekin rohkeutta puhua rakkailleen ja olla avoimempi, Andrew kirjoittaa.

Lue myös:

    Uusimmat