”Valtteri tietää, että hänellä on tiimin täysi tuki” – Mercedes-pomo odottaa kovaa taistelua Bottaksen ja Hamiltonin välille

Vaikean viime kauden aikana Mercedeksellä tallikaverinsa Lewis Hamiltonin varjoon jäänyt Valtteri Bottas saa jälleen F1-tiimiltä täyden tuen taistelussa sekä omaa tiimitoveriaan että vastustajiaan vastaan.

Mercedes esitteli uuden W10-nimeä kantavan autonsa keskiviikkona. Bottakselle alkava kausi on Mercedeksen ratissa jo kolmas, mutta nyt häneltä odotetaan vielä viime vuotta kovempaa iskua sarjan ehdottomaan eliittiin.

Tallipäällikkö Toto Wolff joutui viime kauden lopulla kiusalliseen tilanteeseen määrättyään Bottaksen avustamaan tallikaveriaan Lewis Hamiltonia sen sijaan, että olisi itse taistellut tätä vastaan kisavoitoista.

– Meillä oli hyvä keskustelu tauon jälkeen. Hänen tilanteensa on hyvä ja hän on pystynyt kauden jälkeen nollaamaan tilanteen täysin, vaikka kausi ei ollut aina hänelle helppo, Wolff kertoo Mercedeksen tiedotteessa.

– Valtteri tietää, että hänellä on tiimin täysi tuki menestyä, ja hän odottaa innolla autoon pääsemistä ja sitä, että voi näyttää kriitikoilleen, mihin pystyy.

– Odotan kovasti vahvaa kilpailua heidän välilleen, kovaa keskinäistä kilpailua ja kovaa taistelua vastustajiamme vastaan, Wolff povaa.

Wolff: Hamilton äärimmäisen nälkäinen

Bottas vietti talvella paljon aikaa Suomessa ja ajoi muun muassa Rovaniemellä kisattavan Arctic Lapland Rallyn tammikuussa. Viidennen maailmanmestaruutensa voittanut Hamilton puolestaan reissasi tuttuun tyyliinsä maailmalla.

– Sekä Lewis että Valtteri viettivät talven ottaen ajatuksensa hetkeksi irti formula ykkösistä, mikä on tärkeää, sanoo Wolff.

– Lewis vietti aikaa matkustellen. Kun tapasimme talvitauon jälkeen, hän oli virkistynyt. Hän on äärimmäisen nälkäinen ja haluaa taas aloittaa kisaamisen.

Lue myös:

    Uusimmat