Valtteri Bottas Mercedes-jatkokeskustelusta: "On selvää, että muut kärkkyvät paikkaani"

Mercedeksen suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas aloittaa kolmannen kautensa saksalaisen menestystallin riveissä. Viime kauden pettymyksen jälkeen rohkeimmat F1-spekulaatiot ovat vieneet Bottaksen paikalle jo muun muassa Esteban Oconia. Bottas itse on rehellisenä siitä, tunteeko hän ylimääräisiä paineita.

Mercedeksen sisällä brittikuski Lewis Hamilton voitti kuljettajien maailmanmestaruuden, kun taas Bottas jäi MM-taulukossa viidenneksi.

Vahvalla autolla kyseinen sijoitus nimitettiin isoksi pettymykseksi.

Bottaksella on suora linja siitä, ottaako hän paineita tulevasta kaudesta ja siitä, miten se määrittelee suomalaiskuskin jatkon Mercedeksellä.

– Voin sanoa, että mulla ei ole yhtään paineita ensi kaudelle. Sen verran hyvin sain tilanteen nollattua ja sellaisen fiiliksen päälle, että pistetään kaikki peliin. Lähden kauteen tosi neutraalilla fiiliksellä ja avoimin mielin, Bottas miettii C Morelle ja linjaa:

– Vain mestaruus kelpaa – se on se asenne.

– Ei mulla ole mitään syytä, miksi ottaisin painetta. On selvää, että muut kärkkyvät sun paikkaa, kun ajat hyvässä tiimissä. Se kuuluu tähän asiaan, Bottas kuittaa tallipaikkapyörittelyt.

– Ei stressaaminen tai paineistaminen auta asiaa. Mennään täysillä, päivä kerrallaan ja katsotaan mitä tapahtuu, Bottas hymyilee.

Lisää Bottaksen ajatuksia muun muassa tulevasta kaudesta ylhäällä videolla.

Kaikki F1-viikonloput suorina lähetyksinä osoitteessa cmore.fi

Lue myös:

    Uusimmat