Valtteri Bottas lupaa yllätystä: Mika Häkkisen voiton juhlapäivä näkyy Monacon GP:ssä

3:05

Kotikaupunkinsa Monacon F1-kisavoitto olisi Valtteri Bottakselle yksi suurista unelmista formula ykkösissä. Siinä onnistuminen nostaisi hänet jo neljäntenä suomalaisena legendaarisen kisan voittajien joukkoon.

MAINOS

Monacon F1-viikonloppu
C Morella!

Torstai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Monacon GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

Tilaa C More tästä ja varmista paikkasi F1-eturivissä!

Bottas tiedostaa Monacon voiton erityislaatuisuuden kisaviikonloppuun lähtiessään, mutta Mercedes-kuskin tiellä on sitä ennen monta kiveä käännettävänä, sillä Ferrari ja Red Bull lähtevät paremman hitaiden mutkien vauhtinsa ansiosta kisaan ennakkosuosikkeina.

– Tämä on yksi niistä kisoista, joka olisi aivan huikea voittaa ja nyt kun tietää, että siihen on taas tsäänssi, niin sen takia hyvillä fiiliksillä, Bottas sanailee C Morelle.

Suomalaisista maailmanmestarit Keke Rosberg (1983), Mika Häkkinen (1998) ja Kimi Räikkönen (2005) ovat jo kirjauttaneet nimensä Monacon GP:n voittajien historiikkiin. Bottas mielisi kernaasti neljänneksi mieheksi tähän kerhoon.

– Kyllähän se kuulostaisi hyvältä. Totta kai se on tavoite tähän viikonloppuun, ja minulle Monacon GP:n voitto olisi tosi spesiaali kisa voittaa. Totta kai sitä haetaan, mutta turha niitä on nyt liikaa miettiä. Tavoitteet ovat selvät, ja ei muuta kuin täysillä eteenpäin.

Sen sijaan Bottas vihjaa aikovansa kunnioittaa omaa uraansa vahvasti tukeneen Mika Häkkisen voiton 20-vuotisjuhlapäivää.

– Itse asiassa muistin sen kauan, kauan aikaa sitten, että nyt tulee Mikan voitosta ja 1998 mestaruudesta 20 vuotta. Kyllä minä ajattelin jotain pientä kehittää. Kantsii kattoa. Kyllä minä kunnioitan Mikan suorituksia, ja se varmasti näkyy jollain tavalla, Bottas lupaa.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja