Valtteri Bottas aikoo näyttää arvostelijoilleen: ”Sain kritiikistä vain lisäbuustia”

Tallikaveri Lewis Hamiltonin taakse jääminen ja lopulta MM-sarjan viidenneksi putoaminen eivät hetkauta Valtteri Bottasta uuteen F1-kauteen lähdettäessä.

Bottaksella kolmas Mercedes-kausi on äärimmäisen tärkeä oman uran jatkon kannalta. Synkissä tunnelmissa päättynyt kausi 2018 on nyt pyyhitty pois.

– Olen innoissani uudesta kaudesta ja siitä, että kaikki lähtevät matkaan nollasta pisteestä. Olemme kaikki samalla viivalla, ja vuosi 2019 voi tuoda mitä vain. Aion lyödä kaiken peliin tänä vuonna, Bottas lupaa Mercedeksen tiedotteessa.

Hän myöntää, että loppuvuodesta kritiikki alkoi kantautua myös hänen korviinsa.

– Jossain vaiheessa vuotta 2018 oli aika paljon kritisointia, mutta se on itse asiassa ollut positiivinen juttu minulle, koska sain siitä lisäbuustia, hän vakuuttaa.

– Odotan nyt, että pääsen ajamaan uutta autoa ensimmäisen kerran. Auto on muuttunut aika paljon aerosääntöjen muutoksen takia, joten on kiinnostavaa saada ajatusta siitä, miltä auto tuntuu ja miten se käyttäytyy.

Bottas ajaa Mercedeksen W10-autoa ensimmäisen kerran jo keskiviikkona. Sen jälkeen talvitestit alkavat maanantaina Barcelonassa.

Lue myös:

    Uusimmat