Valtteri Bottaksen ajopäivä keskeytyi Mercedeksen huomion takia – ennustaa tiimiltä roimaa parannusta aika-ajoon

Valtteri Bottaksen mukaan hän ei päässyt vielä perjantain harjoituksissa näyttämään liki mainkaan parasta vauhtiaan pienten ongelmien takia. Kaiken kaikkiaan ajat näyttivät kuitenkin siihen nähden lupaavilta.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Brasilian GP suorana 15.-17.11.
La: 3. harjoitukset klo 16.55, aika-ajot klo 19.55, ennakkotunnelmat klo 19.00
Su: Brasilian GP klo 19.05, ennakkotunnelmat klo 18.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Perjantain F1-harjoitukset Brasilian Interlagosin radalla päättyivät Ferrarin hallinnassa, kun Sebastian Vettel ja Charles Leclerc komeilivat tuloslistan kärjessä. Bottas oli kuitenkin vain reilut 15 sadasosaa perässä, joten tilanne on tasainen aika-ajopäivään lähdettäessä.

– Minun mielestäni ihan hyvin. Vaikka ajat ovat, mitä ovat, niin erot eivät ole isoja. Itsellä oli siinä pehmeällä renkaalla ekat kierrokset vähän ruuhkaa, niin en saanut kunnon kierroksia siinä, mutta siihen nähden ihan hyviä aikoja meille, Bottas tuumi C Moren haastattelussa.

– Tietenkin aina löytyy suht paljon aikaa meiltä aika-ajoon. Olosuhteet huomioon ottaen meni minun mielestäni aika hyvin, hän totesi.

Sateen hiljentämien ensimmäisten harjoitusten jälkeen Bottaksen autoa ropattiin pitkään varikolla. Syy tähän löytyi suomalaiskuskin mukaan heikosta alkutuntumasta, joka pakotti muutoksiin.

– Me koetimme eri takasiipivaihtoehtoja. Nähtiin itse asiassa siinä ekassa vedossa, että oli vähän häikkää takasiivessä.

– Sateella se ei oikein toiminut, vaan meinasi vähän sakata, mutta löysimme siihen sitten syyn ja saimme sen fiksattua. Koetettiin vain eri juttuja sen kanssa, Bottas totesi.

Lue myös:

    Uusimmat