Mainos

Valokuvaaja nousi kuuluisuuteen kuvaamalla lattioita – kehottaa ihmisiä kääntämään katseensa maahan

Turistit ikuistavat lomakohteensa usein maisemakuviin, mutta tämä mies päätti tehdä asiat eri tavalla. Saksalaiskuvaajan tavoitteena on saada ihmiset kääntämään katseensa taivaanrannan sijaan lattiaan.

Saksalainen valokuvaaja Sebastian Erras kiertää maailmaa kuvaamassa toinen toistaan upeampia lattioita, ja julkaisee kuvaamansa otokset Parisianfloors-nimisellä Instagram-tilillään. Suureen suosioon nousseella tilillä on jo lähes 100 000 seuraajaa.

Taitava kuvaaja on kuvannut upean värikkäitä lattioita muun muassa Marrakeshissa, Pariisissa, Barcelonassa, Lontoossa ja Venetsiassa. Kuvaaja muistuttaa, että upeimmat lattiat eivät välttämättä löydy museoista ja kirkoista, vaan ihan tavallisistakin paikoista, kuten kahviloista.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

–Tämä on erinomainen tapa katsella kaupunkia aivan uudesta perspektiivistä. Alat löytämään kaupungin uusia puolia ja paikkoja, joihin turistina et välttämättä eksyisi, Erras kertoo.

Katse siis todellakin kannattaa välillä kiinnittää jalkojen alta löytyviin kuvioihin ja muotoihin. Kuvaaja toivoo, että hänen seuraajansa inspiroituisivat kuvista ja lähtisivät etsimään oman kotikaupunkista hienoimmat lattiat.

Erras on kuvannut lattioita vasta vähän yli vuoden, mutta nämä yksityiskohtaiset ja taitavasti otetut kuvat kiinnittivät välittömästi suuren yleisön huomion. Hän sai idean lattioiden kuvaamiseen vierailtuaan Marokossa Bahian palatsissa.

– Löysin sieltä upean mosaiikkilattian ja aloin ottaa siitä kuvia. Otin kuvaan myös jalkani, jotta siitä näkisi, että kyseessä on lattia, Erras kertoo innostuksensa synnystä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Huomattuaan, että kuvat saivat yleisöä, hän jatkoi lattioiden kuvaamista myös seuraavilla matkoillaan.

Moni on utelias ihminen on kysynyt kuvaajalta, miksi hän haluaa ottaa jalkansa mukaan aivan jokaiseen kuvaan. Miehen mukaan tämä on kuitenkin oivallinen tapa lisätä persoonallisuutta otoksiin. Jalkojen avulla hän haluaa muistuttaa ihmisiä siitä, kuinka upeita asioita heidän jalkojen allaan voi olla.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Video: Tämä hätää helpottava vinkki kannattaa opetella vaikka seuraavaa lomamatkaa varten. 


Lähde: Dailymail   

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.