Valehteli CV:ssä harrastuksistaan – mies joutui heti kinkkisen tilanteen eteen

Miehen moka on hyvä muistutus kaikille siitä, miksei CV:ssä kannata valehdella.

Twitter-käyttäjä Javier Acosta paljasti, että hänen ystävänsä oli lipsauttanut pienen valheen CV:n harrastukset-osioon. Acostan nimettömänä pysyttelevä ystävä oli nimittäin kertonut soittaneensa pianoa jo 15-vuotiaasta lähtien.

Harmittomalta tuntuva valhe kostautui välittömästi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ystävää pyydettiin nimittäin soittamaan pianoa uusille pomoilleen työpaikan juhlissa. "Mies on istunut autossaan viimeiset puoli tuntia googlaten "kivuttomin tapa murtaa sormet", Acosta twiittasi hetkeä myöhemmin.

Kaikki Acostan saama apu ei todellakaan ollut hyödyksi.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hah, hän on kuollut."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Valheet saavat sinut aina kiinni... aina..."

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Beethovenin Kuutamosonaattia pidetään mestariteoksena ja se on erittäin helppo ja jokseenkin itseään toistava. Se on opeteltavissa."

Acosta sai lopulta myös hyödyllistä apua. Valehdellut ystävä keksi saamiensa vinkkien avulla syyttää rannekanavaoireyhtymää kyvyttömyydestään soittaa pianoa esimiesten edessä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kiitos sille, joka ensimmäisenä twiittasi rannekanavaoireyhtymä-tekosyystä. Kaveri käytti sitä eikä hänen tarvitse soittaa huomenna."

Acosta keroi Metro-sivustolle, että hänen ystävänsä pomot olivat myötätuntoisia ja toivottivat tälle parasta kuultuaan tämän tilasta.  Acosta oli iloisesti yllättynyt siitä, kuinka tuntemattomat ihmiset olivat tulleet hänen ystävänsä avuksi hätätilanteessa.

Video: Jos olet huijannut muitakin asioita cv:ssäsi, kannattaa töissä turvautua näihin keinoihin.

Lähde: Metro

Lue myös:

    Uusimmat