Vaimolla on tapana ottaa haukku miehelleen tekemästään eväsleivästä – taustalla suloinen syy: "Tuo on rakkautta"

Yhdysvaltalainen nainen kertoo internethitiksi muodostuneessa Facebook-päivityksessään erikoisesta romanttisesta eleestään.

Texasissa asuva Tracy Howell on keksinyt omalaatuisen tavan osoittaa miehelleen Clifford Howellille rakkauttaan. Nainen ei pelkästään tee puolisolleen eväsleipää töihin vaan ottaa siitä sen lisäksi haukun.

Lounas maistuu paremmalta rakkaan kanssa jaettuna

Tracy jakoi Facebookissa kuvan esimerkkileivästä, jota hän oli maistanut ennen miestään. Kuvan yhteydessä vaimo kertoi tehneensä miehelle eväät lähes joka päivä 41 vuoden avioliiton ajan.

Jos päivitys ei näy, voit avata sen tästä.

– Toisinaan olen lounastanut hänen kanssaan työmaan reunalla. Hän sanoi kerran, että lounas maistuu paljon paremmalta, kun sen jakaa jonkun kanssa, jota rakastaa, Tracy kirjoittaa.

Pian tämän jälkeen hän kertoo ottaneensa haukun puolisolleen evääksi tekemästä voileivästä. Aikana ennen matkapuhelimia mies sai vasta kotiin saavuttuaan tietää, että leipää oli maistanut hänen vaimonsa eikä joku työkavereista.

– Kerroin hänelle, että koska en voinut lounastaa hänen kanssaan, otin leivästä haukun, jotta hän tietäisi minun olevan seurassaan, Tracy kirjoittaa.

Nainen on jatkanut tapaa siitä lähtien. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin hän sanoo Cliffordin pitävän enemmän eväsleivästä, jonka hän on saanut kirjaimellisesti jakaa vaimonsa kanssa.

Romanttisesta eleestä somehitti

Pariskunnan erityislaatuinen romantiikka on saanut someväen ihastumaan. Tracyn päivityksellä on tätä kirjoittaessa yli 28 000 tykkäystä ja yli 100 000 jakoa. Asiasta ovat kertoneet lukuisat viestimet, muiden muassa New York Post sekä Fox News.

Päivityksen kommenteissa ihmiset ylistävät Tracyn suloista elettä.

– Oi, kuinka suloinen ajatus, eräs nainen kirjoittaa.

– Tuo on rakkautta, toinen sanoo.

Tracy kertoo jatkopäivityksessään olevansa hämillään kirjoituksensa saamasta positiivisesta huomiosta. Hän paljastaa, että haukun ottaminen leivästä ei ole pariskunnan ainut arkinen rakkaudenosoitus. Clifford esimerkiksi soittaa vaimolleen monesti kesken työpäivän, jotta saisi kuulla Tracyn äänen. Pariskunta myös jättää toisilleen viestejä luettaviksi silloin tällöin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat