Mies seisoi lentokoneessa 6 tuntia vaimonsa vuoksi – romanttiselle eleelle täystyrmäys: "Jos tämä on rakkautta, olen mieluummin yksin"

Oletko valmis maksamaan lentopäästöistä? 9:56
Lentäminen on haitallista ilmastolle. Videolla keskustellaan, pitäisikö lentopäästöistä maksaa.

Aviomiehen jalo teko ei ole kerännyt sosiaalisessa mediassa ylistystä – päinvastoin.

Lentokoneessa nukkuminen on helpommin sanottu kuin tehty. Muutamat niksit, kuten oikean istumapaikan valitseminen ja kerrospukeutuminen, auttavat nukahtamaan lennon aikana. Seisovassa asennossa voi silti olla hankala nukkua makeasti. Harvoin lentokoneessa on kuitenkaan mahdollista loikoilla pitkällään usealla eri penkillä.

Eräs nainen oli tämän suhteen onnekas, osoittaa Courtney Lee Johnsonin Twitterissä jakama kuva. Naisen puoliso seisoi lentokoneen käytävällä, jotta vaimo sai nukkua maaten kolmella penkillä.

Kuvan jakanut kanssamatkustaja piti elettä romanttisena. Courtneyn mukaan aviomies oli seisonut kuuden tunnin ajan antaakseen vaimonsa nukkua rauhassa.

Hieman yllättäen sosiaalisessa mediassa kuvaa ei ole otettu hyvänä osoituksena rakkaudesta. Julkaisu on tähän mennessä kerännyt 15 700 tykkäystä ja 3400 uudelleentwiittausta, ja siitä ovat uutisoineet muiden muassa Mirror- ja UNILAD-sivustot. Lukuisissa kommenteissa käy ilmi, ettei kuvan saama suosio perustu sen aikaansaamiin hyvän olon tunteisiin.

Tilannetta verrattiin legendaariseen Titanic-kohtaukseen

Kolmella penkillä nukkuva nainen on leimattu itsekkääksi ja tilannetta on verrattu jopa Titanic-elokuvan kohtaukseen, jossa hyiseen mereen pudonneet Rose ja Jack eivät mahtuneet samalle kelluvalle, suurelle kaapinovelle. 

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Nainen ei voinut maata miehensä sylissä?! En tuomitse heidän avioliittoaan. Oma aviomieheni on kiltti mies, joka tekisi näin minulle, mutta minä en ole vaimo, joka pyytäisi sitä häneltä.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Moni keskusteluun osallistunut on samaa mieltä. Miksei nainen voinut lepuuttaa päätään puolisonsa sylissä? Tämä on saanut monet kyseenalaistamaan eleen romanttisuuden kovasanaisesti.

”Kuulostaa Rosen ja Jackin tilanteelta Titanicista. Todella tyhmää.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

”Jos tämä on rakkautta, olen mieluummin yksin.”Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Osa kommentoijista on myös ihmetellyt, miten lentohenkilökunta antoi miehen seistä käytävällä kuusi tuntia. Yleensä pitkäkestoista seisomista käytävällä ei suositella esimerkiksi äkillisten turbulenssien vaaran ja tarjoiluvaunujen liikkumisen vuoksi.

Tarina ei kerro, seisoiko Twitter-kuvan mies todella lentokoneen käytävällä kuuden tunnin ajan. Se on kuitenkin varmaa, ettei vastaavaa tekoa pidetä romanttisena – ennemmin huonon parisuhteen merkkinä.

Lähteet: Twitter, Mirror, UNILAD

Lue myös:

    Uusimmat