Vaimo jätti hanskansa kuivumaan pesukoneen päälle, mies säikähti – kuvan nähtyäsi ymmärrät, miksi: "Sain melkein sydänkohtauksen"

Koska halloweenia vietetään Suomessa, ja miksi? 3:28
Tiedätkö, koska halloweenia oikeaoppisesti vietetään ja miksi?

Mies jakoi Redditissä kuvan, josta tuli kammottavuudessaan somehitti.

Halloween on kauhuelokuvien kulta-aikaa. Kun niskavillat pystyyn nostavia filmejä on katsonut riittävästi, alkavat arkisetkin esineet saada pelottavia piirteitä.

Tämän sai kokea Reddit-käyttäjä RoninGR. Hän jakoi sosiaalisella verkkosivustolla kuvan päältä täytettävästä pyykinpesukoneestaan. Ei siis kovin pelottava laite – ellei sen sisältä olisi tullut jotain kylmäävää.

Samara löysi uuden reitin

Pyykinpesukoneen sisältä näyttää raahautuvan joku tai jokin, kuin Ring-elokuvan Samara. Nopean vilkaisun jälkeen itse kukin lähtisi rynnimään kohti lähintä ulko-ovea.

Todellisuudesta koneesta ei kuitenkaan kipua yliluonnollista murhaajaa. Sen sijaan pesukoneen päälle on jätetty kuivumaan hanskat, jotka sattuivat olemaan ihonväriset.

– Vaimo jätti hanskat kuivumaan, sain melkein sydänkohtauksen, RononGR kirjoittaa.


Redditissä jaettu kuva elää omaa elämäänsä Facebookissa. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Muutamassa päivässä julkaisu on kerännyt 23 600 tykkäystä. Näkyä kehutaan ”täydelliseksi pareidoliaksi”. Pareidolia on kognitiivinen vinouma, jossa epämääräiset aistihavainnot muuttuvat ihmisen mielessä selkeiksi ja merkityksellisiksi.

Idea halloweeniin?

Kuvaa edelleen on jakanut muun muassa Shareably Facebook-sivuillaan. Moni kommentoija pitää kuva pelottavana – mutta myös hyvänä vinkkinä muiden pelästyttämiseen.

– Loistava idea, eräs kommentoija kirjoittaa.

– Minusta tuo näyttää varoitukselta, toinen ounastelee.

– Näyttää hirvittävältä, kolmas kirjoittaa.

Jos siis haluaa pelästyttää asuintoverinsa pahanpäiväisesti, voi ottaa mallia Reddit-käyttäjän vaimosta ja jättää ihonväriset hanskat roikkumaan kodinkoneen päälle.

Lue myös:

    Uusimmat