Pikkutytön kitalakeen ilmestyi pelottava jälki – huolestunut äiti sai päivän naurut lääkärillä, kun selvisi, mikä se oli: "En voi koskaan enää näyttää naamaani siellä"

Kahden lapsen äiti sai kuulla huojentavan totuuden riennettyään lääkärin vastaanotolle selvittämään, mikä hänen tyttärellään oli hätänä.

Darian Depreta pelästyi suunnattomasti leikkiessään pienen Bella-tyttärensä kanssa ja huomattuaan, että tytön kitalaessa oli tumma jälki. Äiti yritti puhdistaa kitalakea nähdäkseen, lähtisikö jälki pois, mutta niin ei käynyt.

Paniikissa Darian varasi välittömästi ajan lääkärille.

– Hankin hänelle lääkäriajan, joka oli noin 30 minuutin päästä siitä, kun huomasin hänen suunsa, äiti kirjoittaa Facebook-päivityksessään, jota on jaettu jo tuhansia kertoja, ja johon on reagoitu yli 30 000 kertaa.

"Hän sanoi, ettei ollut koskaan nähnyt mitään sellaista"

Lääkärin pakeilla asiantuntijasairaanhoitaja yritti hänkin pyyhkiä jälkeä kitalaesta pois siinä onnistumatta. 

– Hän sanoi, ettei ollut koskaan nähnyt mitään sellaista.

Sairaanhoitaja konsultoi lääkäreitä, jotka ehdottivat, että kyseessä olisi syntymämerkki. Darian vakuutti, että näin ei ollut, koska hän katsoi tyttärensä suuhun säännöllisesti.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Odottaessaan pääsyä kahdelle asiantuntijalle äiti ja sairaanhoitaja jäivät vielä pohtimaan mysteeriä. Äiti huomautti, että jälki oli reunoilta hieman valkoinen, ja sairaanhoitaja päätti vielä hieman raaputtaa sitä.

Silloin totuus selvisi niin sairaanhoitajalle kuin huolestuneelle äidillekin. "Jälki" lähti irti.

– Se oli pahvia laatikosta, jota Bella oli mutustellut, ja joka oli jäänyt jumiin hänen kitalakeensa, äiti paljastaa itku- ja nauruhymiöiden saattelemana. 

"En voi koskaan enää näyttää naamaani siellä"

Vaikka äiti oli luonnollisesti huojentunut, tunsi hän olonsa hieman hölmöksi lääkärin vastaanotolla.

– En voi koskaan enää näyttää naamaani siellä vastaanotolla. Itkin/nauroin viisi minuuttia putkeen, helpottunut äiti kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Suurta huomiota ja runsasti kommentteja kerännyttä päivitystä myöhemmin muokannut äiti huomauttaa vielä, ettei anna tyttärensä mutustella pahvia, mutta tulevat hampaat saavat pikkutytön jyrsimään mitä tahansa. 

Äiti kertoo myös olevansa huojentunut siitä, ettei tyttö tukehtunut pahvinpalaan. Päivitys olikin Darianin mukaan seurausta panikointia seuranneesta helpotuksesta.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Facebook, Metro, Mirror

Lue myös:

    Uusimmat