Vaimo järjesti Heikki Paasoselle hemmottelupäivän – samalla paljastui tulevan pienokaisen sukupuoli

Heikki Paasonen listasi asioita, jotka ovat muuttuneet hänen isyytensä myötä" 2:27
Katso myös: Heikki Paasonen listasi asioita, jotka ovat muuttuneet hänen isyytensä myötä"

Heikki ja Marita Paasosella on entuudestaan vuonna 2021 syntynyt tytär.

Juontaja Heikki Paasonen ja hänen vaimonsa Marita Paasonen odottavat toista yhteistä lastaan. Paasonen lähti eilen kuvaamaan Amazing Race Suomi -sarjaa, mutta hänen vaimonsa järjesti hemmottelupäivän ennen pitkää työreissua. 

Marita julkaisi tunnelmallisen videon Instagram-tilillään, jossa paljastuu tulevan pienokaisen sukupuoli. Pari puhkaisee ilmapallon ja sieltä paljastuu vaaleansinisiä konfetteja eli pari odottaa poikavauvaa.

– Rakenneultran piti olla vasta parin viikon päästä, kun Heikki olisi ollut ulkomailla. Minulla oli kaksi vaihtoehtoa, joko huijata Heikkiä etten kerro sille sukupuolta ennen Amazing Racen loppua ja crew olisi järkännyt yllätyksenä babybileet reissussa. Mietin kuitenkin, että onhan se ihana käydä yhdessä katsomassa, että kaikki on hyvin. Varasin meille siis hemmottelupäivän ja lopulta sukulaiset livenä seurasi, mikä väri ilmapallon sisältä paljastuu. Pääasia tietysti oli, että kaikki on kunnossa.

– Edellisenä päivänä oli ollut iskän uurnan lasku ja siellä mulla oli niin tyyni olo, Mari kirjoittaa videon yhteyteen.

Videon näet klikkaamalla nuolesta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pari paljasti huhtikuussa odottavansa toista yhteistä lastaan. Parilla on entuudestaan vuonna 2021 syntynyt esikoistytär. Paasoset menivät naimisiin syyskuussa 2023.

Lue myös:

    Uusimmat