Vaihtoi päivän kolme ateriaa kuuteen – Kimberly onnistui pudottamaan melkein 20 kiloa: "En tarvinnut tavallista kofeiinipotkuani"

3:36

Pienempien annoksien syöminen useammin päivässä sai kiinnittämään enemmän huomiota myös lautasen sislätöön. Ruokailutottumuksien muutos sai amerikkalaisnaisen pudottamaan lopulta lähes 20 kiloa, kertoo Women's Health.

Onko laihduttaminen pelkkää matematiikkaa? Katso asiantuntijan vastaus videolta yltä!

Kimberly Kaminski oli jo nuoresta asti ollut urheilullinen. Silloin nainen tottui myös syömään, mitä halusi. Herkut eivät näkyneet vyötäröllä, kun ne kulutti.

Muutama vuosi sitten Kimberly joutui kuitenkin pysähtymään, sillä hän loukkasi ensin jalkansa pelatessaan softballia. Jalassa todettiin hermovaurioita, ja nainen joutui leikkaukseen.

Kun parantuminen oli jo pitkällä, takapakkia tuli rajusti: Kimberly joutui auto-onnettomuuteen ja lopulta uuteen leikkaukseen.

Hän joutui turvautumaan toipuessaan muiden apuun, sillä Kimberly ei pystynyt liikkumaan kivuitta. Tilanne sai nuoren naisen masentumaan.

– Toisen leikkaukseni jälkeen tiesin, että minun täytyy päästä takaisin peliin. "Tämä ei ole se, kuka sinä olet", sanoin itselleni. Päätin antaa itseni parantua ja sitten alkaa panostaa kovemmin kuin koskaan, hän kertoo Women's Health -lehdelle.

"Tiesin, että voisin laittaa kehoni minkä tahansa läpi"

Armeijassa työskentelevä Kimberly halusi päästä läpi poliisitesteistä treenausmielessä.

– Kun olisin tehnyt sen, tiesin, että voisin laittaa kehoni minkä tahansa läpi.

Nainen alkoi treenata viitenä päivänä viikossa personal trainerin ja poikaystävänsä kanssa. Hän laajensi urheilurutiinejaan HIIT-harjoituksiin, crossfitiin ja lenkkeilyyn.

– Minun täytyi myös muuttaa ruokailutottumuksiani – itseasiassa syömällä enemmän, Kimberly sanoo.

Pieniä annoksia jopa kuusi kertaa päivässä

Kimberly söi aiemmin päivän aikana todella kaloripitoisia ruokia kolme kertaa päivässä. Nyt hän pienensi kuitenkin annoskokojaan ja alkoi syömään entistä useammin pitkin päivää. Ruokailuja naisella on nyt 5–6 päivässä.

– Kehoni vaikutti vain pitävän siitä systeemistä enemmän – minulla oli enemmän energiaa läpi päivän ja en tarvinnut tavallista kofeiinipotkuani iltapäiväkolmen maissa kuten aikaisemmin, nainen selittää.

Samalla kun nainen pienensi annoskokoaan, hänen täytyi olla tarkkana, mitä söi, jotta jaksoi ja pysyi kylläisenä. Kimberly alkoi olla entistä tarkempi niin proteiinin, rasvan kuin hiilihydraattien määrästä annoksissaan.

Paino putosi reilusti

Ruokavalion muutoksilla Kimberly onnistui myös pudottamaan yhteensä 18 kilogrammaa.

– Tein paljon töitä pudottaakseni painoa, ja prosessin aikana huomasin, että painonpudotus on äärimmäisen henkilökohtainen päätös – olet ainoa ihminen, joka voi päättää, milloin ja miten sen teet, Kimberly sanoo.

– Mutta lupaan, että heti kun aloitat ja alat nähdä tuloksia, edistymisesi voi sysätä sinut eteenpäin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja