Uutissuomalainen: Timo Soini kertoo mielipiteensä perussuomalaisten puheenjohtajakisasta – "Huonoa kesäteatteria"

Timo Soini reagoi MTV:n Vaalisohvalla perussuomalaisten ennakkoäänimäärään:"Poijjaat pieleen meni" 1:14
Katso video: Timo Soini reagoi MTV:n Vaalisohvalla perussuomalaisten ennakkoäänimäärään – "Poijjaat pieleen meni"

Perussuomalaisten entinen puheenjohtaja Timo Soini arvioi, että naispuheenjohtajan valinta olisi perussuomalaisilta iso riski, kertoo Uutissuomalainen. Soinin mukaan osa persumiehistä ajattelee varmasti, ettei asiasta taida tulla mitään.

– On ihan selvää, että kokoomus hyötyy asetelmasta, kun Petteri Orpo on siellä puheenjohtajana. Ei näitä sukupuolen perusteella äänestäviä paljon ole, mutta pienikin joukko riittää varmistamaan (kokoomuksen) voiton, Soini sanoo Uutissuomalaisen haastattelussa.

Perussuomalaisten varapuheenjohtajaa Riikka Purraa pidetään puolueen puheenjohtajakisan ennakkosuosikkina. Soini sanoo olevansa varma Purran voitosta ja pitää puheenjohtajakisaa ”huonona kesäteatterina”.

Soini moittii haastattelussa myös ankarasti perussuomalaisten väistyvää puheenjohtajaa Jussi Halla-ahoa. Soinin mukaan Halla-ahon kantti petti, kun pääministerin paikka tai ainakin hallituspaikka alkoi siintää horisontissa.

–  Heti, kun jätkä sai karttakepistä ensimmäisen kerran vähän näpeilleen, niin kapina loppui siihen paikkaan. Nyt hän menee nurkkaan viisastelemaan ja ampumaan pillillä palleroita, Soini sivaltaa.

Lue myös:

    Uusimmat