Uutisankkuri näytti keskisormea katsojille – suorissa lähetyksissä sattuu ja tapahtuu Suomessa sekä maailmalla

Uutisankkuri näytti keskisormea katsojille – suorissa lähetyksissä sattuu ja tapahtuu 1:45
Keräsimme videolle Moshirin epäonnekkaan keskisormen, mutta myös Pöllölaakson uutisankkureille ja meteorologeille tapahtuneita kömmähdyksiä.

Uutisankkurin keskisormi päätyi BBC:n suoraan lähetykseen, kun uutisankkuri esitti omien sanojensa mukaan ohjaajan lähtölaskentaa sormillaan.

Britannian yleisradion BBC:n lähetyksessä nähtiin keskiviikkona yllättävä avaus, kun uutisankkuri tuli kuviin keskisormi pystyssä. 

Silmänräpäyksessä hän kuitenkin lasi kätensä ja aloitti uutistenluvun vakava ilme kasvoillaan. Voit katsoa videon artikkelin alusta.

Kyseisen lähetyksen uutisankkuri Maryam Moshiri kertoo X-viestipalvelussa, että kyse oli vitsistä työkaverien kesken, eikä sen ollut tarkoitus näkyä yleisölle. 

Moshirin mukaan hän oli esittänyt ohjaajan lähtölaskentaa kymmenestä yhteen sormillaan.

– Kun pääsimme ykköseen, käänsin sormen ympäri vitsillä, enkä ymmärtänyt, että se näkyisi kameroissa.

Moshirin anteeksipyynnön alla julkaistujen kommenttien perusteella ihmiset eivät ole olleet tapahtuneesta pahastuneita, päinvastoin.

–  Ei se ole niin vakavaa, se on ratkiriemukasta. Mielestäni anteeksipyynnölle ei ole tarvetta. Kiitos kuitenkin meemistä, eräs kommentoija kirjoittaa.

Suorissa lähetyksissä sattuu ja tapahtuu, niin myös MTV Uutisissa. Keräsimme videolle Moshirin epäonnekkaan keskisormen, mutta myös Pöllölaakson uutisankkureille ja meteorologeille tapahtuneita kömmähdyksiä. Katso video artikkelin alusta.

Lue myös:

    Uusimmat