Mainos

Uutena poliisietsivänä Ota rahat ja juokse -ohjelmassa aloittava Kristiina Mikkilä: "Otin sen aluksi vähän liian tosissaan"

MTV3-kanavan suosittu Ota rahat ja juokse -ohjelma starttaa tiistaina 18. syyskuuta klo 21 MTV3-kanavalla. Uutena poliisietsivänä ohjelmassa nähdään virkavapaalle Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön murharyhmästä jäänyt Kristiina Mikkilä.

Supersuosittu Ota rahat ja juokse -ohjelma palaa televisioon ensi tiistaina. Ohjelmassa kilpailijat saavat tunnin aikaa kätkeäkseen 10 000 euron rahasalkun. Jos etsivät eivät löydä salkkua 30 tunnin aikana, kilpailijat saavat pitää piilottamansa rahat.

Uutena etsijänä ohjelmassa nähdään 13-vuotisen poliisiuran tehnyt Kristiina Mikkilä. Virkavapaalla päätyöstään ollut nainen kertoo ohjelman kuvausten sujuneen hyvin. Mikkilä kuitenkin paljastaa hänen intohimoisen työasenteen puskeneen läpi myös kuvausten aikana.

– Otin sen aluksi vähän liian tosissaan. Unohdin, että tehdään telkkaria eikä tutkita oikeita rikoksia. Kai se on vähän veressä. Huumorilla siitäkin selvittiin, Mikkilä kertoo.

Helsingin poliisin väkivaltarikosyksikön murharyhmässä työskennellyt vanhempi konstaapeli on tuttu myös Lainvalvojat-ohjelmasta. Nainen lähti mielellään mukaan siviiliroolissa Ota rahat ja juoksie -ohjelman uudelle kaudelle.

– Ohjelmassa olen kuitenkin siviili ja töissä poliisi. Se on hauska ja hyvällä maulla tehty ohjelma, joten oli helppoa lähteä mukaan, konstaapeli kertoo.

Ota rahat ja juokse MTV3-kanavalla ja Katsomossa tiistaisin 18.9. klo 21 alkaen. 

 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.