Uusi Salkkari-kasvo Aku Sipola on tuttu myös Uusi päivä -sarjasta – yksi asia Salatuissa elämissä yllätti

3:55
Aku Sipola on Salkkareiden uusi kasvo! Kuinka tuttu sarja Salatut elämät oli miehelle ennestään? Katso haastattelu!

Aku Sipolan hahmo Jere Sievinen nähdään ensimmäisen kerran Salatut elämät -sarjassa syyskuussa.

Salatut elämät -sarjasta tuttu Sievisen perhe saa täydennystä riveihinsä syyskuussa, kun täysin uusi hahmo Jere Sievinen saapuu Pihlajakadulle. 

Keskiviikkona tiedotettiin, että Jeren roolissa nähdään muun muassa Uusi päivä -sarjasta tuttu Aku Sipola. Sipola kertoi Salkkareiden pressipäivänä MTV Uutisten haastattelussa aloittaneensa työt Salkkareiden parissa jo keväällä. 

– Kerkesin olla kuusi viikkoa mukana. Työ on ollut kovatahtista, mutta hyvin samantyyppistä kuin aikanaan Uudessa päivässä, eli se ei tullut sokkina, Sipola kertoi MTV Uutisille juuri ennen kuin kuvaukset taas jatkuivat kesätauon jälkeen.

– Mutta toki kun olin ollut isyyslomalla pidemmän aikaa, meni kyllä muutama päivä ennen kuin taas pääsi takaisin kiinni siihen, miten näitä hommia tehdään.

Sipola on viihtynyt Salkkareiden työyhteisössä ja kertoo toistaiseksi hämmentyneensä tai yllättyneensä vain yhdestä asiasta.

– On itse asiassa hämmentävää, kuinka samanlaisia työtavat ovat ja kuinka tämmöinen iso koneisto pyörii. Muistan, että Uuden päivän alussa kesti pidemmän aikaa päästä mukaan työtahtiin, kun se oli niin hurja.

Sipola on innoissaan myös Salkkari-hahmostaan Jerestä.

– Veikkaan, että Jere tulee herättämään tunteita puolesta ja vastaan. Se on omanlaisensa vilkkusilmä, näyttelijä naurahtaa.

Sipola ei ollut vielä haastatteluhetkellä saanut palautetta uudesta roolistaan, mutta kun hän myöhemmin julkisti asian myös omalla Instagram-tilillään, otettiin uutinen ilolla vastaan.

Läheisiltään hän kertoi saaneensa pelkästään positiivista palautetta uutisestaan. 

– Pelkästään hyvää. Tämähän on valtavan hyvä työpaikka monellakin tavalla. Olen kiitollinen siitä, että sain töitä vaikean pandemian keskellä, kertoo Sipola ja sanoo ilahtuneensa huomattuaan, että Salkkarit on vielä yli 20 vuodenkin jälkeen iso ilmiö.

Vastaavanlaiset säännölliset tv-työt ovat näyttelijän mukaan melko harvinaisia Suomessa.

– Se on varsinkin kamerahommissa epätavallista. Yleensä mukana ollaan pari kuukautta ja sitten hypätään seuraavaan juttuun. Toki teattereissa on säännöllisempää, pohtii Sipola, joka ei kuitenkaan itse mieli tällä hetkellä teatterilavoille.

– Olisin siellä niin kiinni. Haluan viettää aikaa perheeni kanssa ja olla poikani kanssa, joten tämä on sikäli poikkeuksellista, että pääsee tekemään telkkaria näin säännöllisesti.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja