Salattujen elämien uusi tähti on Minka Kuustosen puoliso Aku Sipola – sai roolin sarjasta ilman koekuvauksia

3:55

Jere Sievisen rooliin Salattuihin elämiin saapuu Aku Sipola. Mies tunnetaan muun muassa roolistaan Uusi Päivä -sarjassa. 

Näyttelijä Aku Sipola nähdään 7.9. alkaen Salatuissa elämissä uuden hahmon, Jere Sievisen roolissa. Moni tuntee Sipolan Ylen Uusi Päivä -sarjasta. Sen lisäksi hän on vieraillut Sunnuntailounas-sarjassa. Mies seurustelee näyttelijä Minka Kuustosen kanssa ja heillä on yksi yhteinen lapsi. 

Jere Sievinen on puolestaan Jirin serkku eli Joonatan Sievisen veli. 

– Jerellä on ainakin tähän mennessä ollut hyvä pilke silmäkulmassa, mutta voi olla, että asiat tulee vielä eskaloitumaan. Hänessä on vähän sellainen rikollinen puoli. Katsotaan, milloin tämä puoli tulee esiin hänestä, Sipola vihjaa.  

Sipola päätyi sarjaan Rantabaari-sarjan kautta. Hän haki alun perin Salattujen elämien rinnakkaissarjaan näyttelijäksi, mutta ei tullut valituksi. Pian hän sai kuitenkin soiton Salattujen elämien tuotannosta. 

– Minulle soitettiin, että nyt olisi hyvä rooli tarjolla. Sitä kautta pääsin mukaan eli kävi todella hyvä tuuri. Tämä oli tosi poikkeuksellista, koska olen käynyt useissa koekuvauksissa elämäni aikana ja tämä menikin ilman, Sipola kertoo. 

Sipola kertoo, että hän on viihtynyt kuvauksissa. 

– Täällä on poikkeuksellisen hyvä ilmapiiri. Kaikki työkaverit ovat jotenkin todella hyvällä hengellä liikenteessä, mikä on kiva, Sipola kommentoi. 

Katso videolta miehen koko haastattelu! 

Salatut elämät arkisin kello 19.30 MTV3-kanavalla. Jere Sievinen nähdään sarjassa ensimmäisen kerran 7.9.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja