Uusi palvelu helpottaa juhlapaikan etsimistä

Palvelu on tilan etsijälle täysin ilmainen, mutta tilojen tarjoajat maksavat näkyvyydestä jäsenmaksun.

Venuu.fi on uusi Helsingissä lanseerattu palvelu, jonka kautta tapahtumien järjestäjät löytävät tiloja juhlille, kokouksille tai muille tapahtumille. Palvelu voitti Aalto-yliopiston Summer of Startups -kilpailun.

Palvelussa on tällä hetkellä 150 tilaa kuvineen ja mukana on myös erikoisia tiloja, kuten teattereita, museoita, loft-huoneistoja ja tyhjiä tehdaskiinteistöjä.

Venuu.fi on Suomessa ensimmäinen laatuaan. Markkinoilla ei ole ollut palvelua, joka kokoaisi kattavasti tiedot eri juhlapaikoista.

Kunnianhimoisia kasvusuunnitelmia

Palvelun perustajat Jasu Koponen ja Jerome Saarinen uskovat palvelun mahdollisuuksiin. Venuu.fi pyrkii heidän mukaansa kansainvälistymään ja kehittämään kaupunkia vireämpään suuntaan.

– Haluamme auttaa ihmisiä järjestämään entistä monipuolisempia tapahtumia, ja tiloja tarjoavia yrittäjiä löytämään asiakkaita myös hiljaisemmille viikonpäiville. Starttaamme pääkaupunkilaiseudulta, mutta palvelumme hyödyt tuntuvat pian myös muualla Suomessa. Yhdeksänhenkinen nuori tiimimme kehittää Venuu.fi:tä kovaa vauhtia eteenpäin. Tavoitteemme on nopea kansainvälistyminen, sanoo Jasu Koponen.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja