Mainos

Uusi koti löytyi! Maailman surullisin koira pelastui sittenkin

Koiranystävien sympatiat saanut labradorinnoutaja voi katsoa luottavaisin mielin tulevaisuuteen. Kennelistä paljastetaan, että sille on löytynyt koti!

Viime viikolla uutisoitiin "maailman surullisimpana koirana" tunnetun Lana-koiran surullisesta kohtalosta . Koiran elämä oli vaakalaudalla, sillä jos se ei löytäisi kotia, sen tulevaisuus olisi hyvin epävarma.

– Toukokuun 14. päivä on Lanan kolmas syntymäpäivä. Auttakaa sitä löytämään loppuelämänsä koti. Lanalla on aikaa ainoastaan toukokuun 20. päivään saakka, Rescue Dog Match -kennelin jakamassa Facebook-postauksessa aneltiin viime viikolla.

Moni ajatteli, että Lana nukutettaisiin, mutta myöhemmin kenneli halusi korostaa, ettei toukokuun 20. olisi ollut Lanan viimeinen päivä maan päällä, vaan viimeinen päivä täyteen buukatussa kennelissä. Tosin kukaan ei tiedä, mitä sille olisi silloin käynyt.

Nyt Lanan tulevaisuus näyttää kuitenkin taas valoisalta.

Lanan rankka elämä

Lanan tarina levisi ihmisten tietoisuuteen lokakuussa 2015, kun kennelin jakama kuva päätänsä seinää vasten pitelevästä koirasta levisi kulovalkean tavoin kaikkien eläintenystävien tietoisuuteen.

Koiran kerrottiin syntyneen Meksikossa, jossa se oli joutunut kärsimään nälästä ja taistelemaan ruoasta sisarustensa kanssa. Koiranpentu päätyi lopulta Torontoon, josta sen uusien omistajien uskottiin löytyvän.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Viiden kuukauden ikäisenä koira adoptoitiin ja sen uskottiin löytäneen loppuelämänsä kodin. Koira ei olisi voinut olla onnellisempi, kunnes jotain odottamatonta tapahtui. Ruokaansa puolustanut Lana puraisi omistajaansa kädestä, mikä sai lapsiperheen epäilemään koiran sopivuutta heidän kotiinsa. Näin Lana joutui takaisin kenneliin.

Koira oli tullut tapahtuneesta niin surulliseksi, ettei se halunnut lähteä edes kävelylle. 

Tarina kosketti monia

Kun Lanan tarina levisi ensimmäisen kerran julkisuuteen, ihmiset ympäri maailmaa halusivat auttaa tätä maansa myynyttä koiraa. Tammikuussa 2016 ruokahalunsa ja elämänilonsa kadottaneen koiran tulevaisuus alkoi näyttää valoisammalta, kun se löysi itselleen uudet omistajat. Kennelin työntekijät uskoivat Lanan tarinan saavan vihdoin onnellisen lopun, mutta sitten koirasta luovuttiin jälleen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Viime viikolla kenneli aneli Lanalle uutta mahdollisuutta – onnistunein seurauksin.

Lanan kohtalo nimittäin todella kosketti ihmisiä, ja kenneliin tulikin lukuisia yhteydenottoja, joista rankattiin aluksi kolme mahdollista. Tämän jälkeen paljastettiin, että sijaiskoti oli päätetty.

Nyt kennelistä kuuluu kuitenkin entistäkin mukavampia uutisia. Kenneli on nimittäin kommentoinut Facebookissa Lanan kohtalosta kiinnostuneille, että sen loppuelämän koti on löytynyt. Lisätietoja kenneli lupailee myöhemmin.

– Lanan adoptio ei ole onnistunut, koska ihmiset haluavat koiran, jota voivat silittää ja jonka kanssa he voivat leikkiä. Lana on hassu tyttö, mutta se ei ole sitä tyyppiä, joka antaisi rapsuttaa mahaansa tai nukkuisi omistajansa vieressä, Brenda Dobranski Rescue Dog Match -kennelistä kertoi aiemmin.

Nyt ei voi kuin toivoa, että Lanan uusi perhe ei luovuta koiran suhteen niin kuin moni muu heitä ennen.

Lähteet: Facebook, Daily Mail

***

2:28

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.