Uusi käänne erodraamassa – somekansa huolestui Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin koirista: "Ikävä on valtava"

10:44
Martina Aitolehti murtui kyyneliin puhuessaan tuoreesta erostaan

Martina Aitolehti avaa ex-parin koirien tilannetta sosiaalisessa mediassa. 

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti julkaisi Instagram-tilillään maanantaina 25. toukokuuta päivityksen, jossa hän kertoo koiriensa voinnista ja kuulumisista. Aitolehti kertoo päivityksessään saaneensa seuraajiltaan runsaasti kyselyitä koiristaan, jotka ovat joutuneet niin ikään keskelle Aitolehden ja hänen entisen puolisonsa Stefan Thermanin eroa. Aitolehti kertoo koiriensa olevan tällä hetkellä Hangossa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Nala on juoksujen takia hoidossa ja Baxter vahtii ( ja riehuu ) vanhaan tapaan. Ikävä on valtava, Aitolehti kirjoittaa päivityksessään. 

Useat Aitolehden seuraajat ovat kommentoineet naisen päivitystä toivoen, että tämä näkisi koiransa taas pian uudestaan. 

Aitolehti ilmoitti erostaan Thermanin kanssa pääsiäisenä. Aitolehti ja Therman olivat yhdessä yhdeksän vuoden ajan ja he olivat kihlautuneet kesällä 2019. Heillä on yhteinen, vuonna 2012 syntynyt Isabella-tytär. Lisäksi Aitolehdellä on vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär entisen puolisonsa Esko Eerikäisen kanssa.

Heti eroilmoituksensa jälkeen Aitolehti antoi ymmärtää, että eron syynä oli Thermanin suhde seurapiiritähti Sofia Belórfiin. Belórf ja Therman eivät ole myöntäneet, että he seurustelevat. Aitolehti julkaisi kuitenkin hiljattain Instagramissa videon, jossa Belórfin Bambi-koira on hänen kotonaan.

Aitolehti palasi hiljattain Hangosta Helsinkiin, ja hän muutti juuri uuteen kotiin. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja