Eronneelta Martina Aitolehdeltä jäätävä kuitti: "Kavereiden kumppaneihin ei kosketa"

Vieraana Martina Aitolehti 10:44
Eronnut Martina Aitolehti murtui kyyneliin Vappu ja Marja Liven suorassa lähetyksessä

Martina Aitolehti julkaisi Instagramissa pohdiskelevan päivityksen, joka on sosiaalisessa mediassa tulkittu piikiksi Sofia Belórfia kohtaan.

Pitkäaikaisesta puolisostaan Stefan Thermanista pääsiäisenä eronnut Martina Aitolehti palasi tällä viikolla Hangosta Helsinkiin ja muutti uuteen kotiin.

Myöhään torstai-iltana Aitolehti julkaisi Instagram-tilillään pohdiskelevan päivityksen, jossa hän käytti myös hashtagia Martinan käytöskoulu.

– Todellinen kauneus tulee sisältä, ajatuksista ja teoista. Todellista kauneutta on on hyvät käytöstavat, kunnioitus (itsensä ja muiden), empatia ja vilpittömyys. Virheitä tehdään ja niistä opitaan. Muun muassa nämä minä olen näihin ikävuosiin oppinut, Aitolehti kirjoittaa ja lisää vielä lopuksi yhden asian.

– Ainiin ja yks tärkee, kavereiden kumppaneihin ei kosketa. Muista nää, jos haluut oikeasti tehdä vaikutuksen ympärilläsi. Hyvää yötä.

Viimeinen huomio on tulkittu muun muassa Jodelissa kuitiksi Stefan Thermaniin romanttisessa mielessä yhdistetylle Sofia Belórfille. Aitolehti antoi heti eron jälkeen Iltalehden haastattelussa ymmärtää, että eron syynä oli Belórfin ja Thermanin suhde.

Belórf ja Therman ovat liikkuneet viime viikkoina tiiviisti yhdessä, sillä molemmilla on erot takanaan. Belórf erosi liikemies Niko Ranta-ahosta joitakin viikkoja sitten. 

Aitolehti ja Therman olivat yhdessä yhdeksän vuoden ajan ja he olivat kihlautuneet kesällä 2019. Heillä on yhteinen, vuonna 2012 syntynyt Isabella-tytär. Lisäksi Aitolehdellä on vuonna 2009 syntynyt Victoria-tytär entisen puolisonsa Esko Eerikäisen kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat