Martina Aitolehti julkaisi videon, kun hän meni kotiinsa – vastassa oli Sofia Belórfin Bambi-koira ja vaatteita: "Ooksä muuttanut mun kotiin?"

Näin Martina Aitolehden ja Stefan Thermanin kohueron vaiheet etenivät – katso Aitolehden tunteikas haastattelu 2:23
Katso videolta, kuinka Martina Aitolehti murtui kyyneliin Vappu ja Marja Livessä.

Martina Aitolehti päätti käydä Eirassa sijaitsevassa kotonaan.

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti erosi pitkäaikaisesta miesystävästään Stefan Thermanista pääsiäisenä. Ex-pariskunnalla on kaksi kotia: toinen Helsingin Eirassa ja toinen Hangossa, jossa Aitolehti on viihtynyt koronakriisin aikana Isabella-tyttärensä kanssa.

Pariskunnan ero ei ole sujunut sulassa sovussa, sillä siihen liittyy kolmas osapuoli: Sofia Belórf. Belórf on viihtynyt lähiviikkoina julkkiskaunotar Aitolehden ex-rakkaan Thermanin kanssa. Belórf ja Therman viettivät muun muassa vapun yhdessä.

Aitolehti julkaisi tänään videon Instagramin tarinat-osiossa, kun hän päätti mennä Helsingin Eirassa sijaitsevaan kotiinsa. Vastassa Aitolehteä oli Belórfin Bambi-koira.

– Hei, ooksä muuttanut mun kotiin? Aitolehti kyseli koiralta.

Aitolehti kuvasi asuntoa, jossa näkyi tavaroita ympäriinsä ja sininen Ikea-kassi.

Kiisti yöpymiset

Uutisoimme eilen, kuinka Belórf on ollut viimeisten päivien aikana tuttu näky Helsingin Eirassa, missä sijaitsee Aitolehden ja Thermanin asunto. MTV Uutisille oli kantautunut tieto, että Belórf olisi muuttanut ex-pariskunnan Eiran-kotiin asumaan. Belórf kuitenkin kiisti muuton ja kertoi muuttavansa kahdestaan Bambi-koiransa kanssa omaan kotiin.

Belórf kommentoi vielä myöhemmin eilen, ettei hän ole viettänyt öitä ex-pariskunnan asunnossa.

– En todella ole, olen ollut ystävällä, kunnes kämppä on valmis asuttavaksi, Belórf viestitti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja