Uusi Iron Sky -traileri julki! Ohjaaja elokuvan ensi-illan kynnyksellä: "Vastaanotto jännittää"

Iron Sky: The Coming Race -elokuvasta on saatu ensimmäinen täysipitkä traileri.

Pitkään teossa ollut Iron Sky -elokuvan jatko-osa Iron Sky: The Coming Race -elokuva saapuu Suomen valkokankaille tammikuussa. Uusi traileri tarjoilee esimakua tulevasta – luvassa on dinosauruksia, toimintaa ja huumoria.

– Elokuvan vastaanotto jännittää. Viimeiset kuusi vuotta olemme työstäneet tätä elokuvaa, ja nyt on aika potkaista lapsi ulos pesästä ja katsoa mihin rahkeet todella riittävät, ohjaaja Timo Vuorensola myöntää tiedotteessa.

Elokuva tavoittelee maailmanlaajuista levitystä. Elokuvaa on tähän mennessä myyty lukuisiin Euroopan maihin sekä Kiinaan ja Japaniin.

– Tavoitteemme on ottaa loikka eteenpäin Iron Skyn kanssa, niin sisällöllisesti kuin levityksellisesti. Yhdysvallat on erittäin haastava markkina päästä elokuvateatterilevitykseen, mutta uskomme sen onnistuvan nimenomaan faniemme ansiosta, elokuvan tuottaja Tero Kaukomaa sanoo tiedotteessa.

Elokuvan fanit osallistuivat Iron Sky: The Coming Racen tekoon mittavasti. Elokuvasarjan fanit olivat rahoittamassa elokuvaa noin kahdella miljoonalla eurolla. Lisäksi fanit osallistuivat  muun muassa elokuvan käsikirjoituksen viilaamiseen, leikkausversioiden kommentoinniseen sekä näyttelemiseen.


Lue myös:

    Uusimmat