Uuden lempinimen saanut NHL-veteraani kohteli kaltoin vastustajan maalivahtia – filmaussyytöksiä ja piruilua sateli ilmassa

Kasperi Kapanen syytöksistä Mike Babcockia kohtaan:"Yksi parhaista valmentajistani koskaan" 5:13
Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen puhuu videolla vanhaan valmentajaansa kohdistuneista syytöksistä.

San Jose Sharksin Joe Thorntonilla, 40, meni hermot NHL-ottelussa Carolina Hurricanesia vastaan, ja maalivahti Petr Mrazek sai tuntea sen nahoissaan. 

Thornton tuli haistelemaan irtokiekkoa, vaikka Mrazek oli sulkenut kiekon jo räpylänsä alle. Tshekkimaalivahti yritti huitaista mailalla Sharksin veteraania, joka ei siitä pitänyt. 

Thornton tönäisi kaulan seutuville Mrazekia, joka lensi kumoon. Hurricanesin pelaajat eivät luonnollisesti Thorntonin eleestä pitäneet. 

Mrazek ei loukkaantunut, vaan palasi maalille, kun kähinä oli ohi. Thornton sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen. 

Mrazek oli tapahtumasta vähäsanainen, mutta hän totesi, että isku oli halpamainen. 

– Olen kuitenkin kokenut pahempiakin, hän sanoi. 

Sharksin Logan Couture muistutti, että Mrazek kävi ensin Thorntonin kimppuun. 

– En tiedä osasiko maalivahti odottaa lyöntiä, mutta jos käyt jonkun päälle, sinut todennäköisesti tönäistään, Couture sanoi NBC:lle. 

Sharksin maalivahti Aaron Dell vihjasi hymynkare suupielissään, että Mrazekin olisi ehkä pitänyt mennä "pimeään huoneeseen" aivotärähdysepäilyn takia. 

– Tai sitten hän filmasi vähän, Dell heitti. 

Thornton on käynyt muutenkin kuumana viime aikoina. Washington Capitalsia vastaan hän ajautui kiivaaseen sananvaihtoon Tom Wilsonin kanssa

Sharksin kannattajat ovatkin antaneet "Jumbo-Joelle" uuden lempinimen "Angry-Joe". 


Lue myös:

    Uusimmat